Turizm sektörü temsilcileri Antalya’da buluştu

Eczacıbaşı Profesyonel’in ana sponsorluğunda gerçekleşen

Last Updated on 6 Ocak 2017 by Yaşar Çelik

Eczacıbaşı Profesyonel’in ana sponsorluğunda gerçekleşen,Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) geleneksel gala gecesi, sektör temsilcilerinin geniş katılımıyla gerçekleşti. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşen Türk turizminin en kapsamlı ödül töreni‘ QM Awards’a ev sahipliği yapan galada ödüller sahiplerini buldu.

Turizm ve otelcilik sektöründe profesyonelleşmeyi amaçlayan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin her sene gerçekleştirdiği gala gecesi, bu yıl Eczacıbaşı Profesyonel sponsorluğunda Barut Otel Lara’da gerçekleşti. POYD üyelerinin ve turizm sektöründen 450 kişinin katıldığı geceye, Türk turizminin en iyi yönetilen kuruluşlarına ödülleri takdim edildi.

İşletmelerin hijyen çözüm ortağı olarak her zaman sektörün yanında olduklarını vurgulayan Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu, “Bu yıl ödül töreninde “Birlik güçlendirir” sloganıyla yola çıkıldı. Biz de bu “birlik”in bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Barış ve huzurun ancak birlik ve beraberlikle var olacağı inancıyla bu yıl sadece büyük şehirlere değil Türkiye’nin tüm bölgelerine ödüller ulaştı” dedi.

Kaliteyi artırmayı hedefliyor

QM Awards, turizm endüstrisinde kalitenin önemini vurgulamak amacıyla 2010 yılından bu yana düzenleniyor. Kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde önemli mesafeler kat etmiş olan otel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, kişi, kurum ve özel teşebbüsleri, takdir ve teşvik eden ödüller, Türk turizminde katma değer sağlamayı amaçlıyor.