Accor Hotels grubunun 200 odalı yeni oteli açıldı

Last Updated on 25 Nisan 2017 by Yaşar Çelik

Accor Hotels grubu tarafından yatırımı gerçekleştirilen 200 odalı İbis Tuzla, 1 Nisan 2017 tarihi itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Dünyanın önde gelen konaklama zinciri Accor Hotels sektörde edindiği tecrübe ve birikimini tüm Türkiye’ye yayarak hızla büyümeye devam ediyor. Gruba ait farklı segmentteki otel markalarından ibis yepyeni bir konumda misafirlerini ağırlayacak. ibis Tuzla 1 Nisan 2017 itibariyle misafirlerine hoş geldin demek için açıldı.

200 modern odası, 7/24 hizmet verecek olan yeme içme hizmetleri, gün ışığı alan tam 5 toplantı salonu, ücretsiz internet bağlantısı ve ücretsiz otoparkı ile ekonomi otelleri denildiğinde akla ilk gelen marka olan ibis, ağını büyüterek Tuzla’da oldukça stratejik bir konumda hizmet verecek.

İstanbul gibi çok merkezli bir şehrin kritik noktalarında hizmet veren pek çok Accor Hotels grubu oteli gibi ibis Tuzla da şehrin önemli noktalarının tam da merkezinde konumlanmış durumda. Tuzla Marina’ya 5 km, Pendik Marina’ya 7 km, Türkiye’nin en yoğun havalimanlarından Sabiha Gökçen Havalimanına 15 km, Tuzla Organize Sanayi Bölgesine 10 km, Tuzla Tersanelerine 200 metre, Gebze Organize Sanayi Bölgesine 20 km uzaklıktaki ibis Tuzla konumu ile olduğu kadar ulaşım rahatlığı ile de misafirlerine rahatlık sağlayacak.

Açılışa özel KDV ve ücretsiz kablosuz internet hizmeti dahil tek kişi için 140, iki kişi için ise 170 Lira konaklama bedeli olacaktır.