Dünya kruvaziyer yolcuları en iyileri seçti

Last Updated on 8 Kasım 2018 by Turizm Günlüğü

Cruise Critic Awards ödülleri açıklandı. Dünya çapından kruvaziyer yolcularının tecrübeleri ve yorumlarına dayanan puanlamalar sonucunda; Celestyal Cruises en iyi fiyat, en iyi eğlence, en iyi biniş, en iyi kara turları seçmelerinde kendi kategorisinin en iyisi seçildi.

Efsanevi Yunan Adaları Turları’yla kalpleri fetheden, yıl boyunca düzenlediği otantik turlarıyla gerçek Küba deneyimi sunan Celestyal Cruises’dan güzel bir haber var. Türkiye pazarında cruise tecrübesini geniş kitlelere yayarak Türk gezginlerin de memnuniyetini kazanan Celestyal Cruises’un kalitesi; dünya kruvaziyer yolcuları tarafından da tescillendi.

Dünya kruvaziyer sektörünün nabzını tutan Cruise Critic adlı web sitesinin her yıl düzenlediği Cruisers ‘Choice Awards’ ödüllerinde Celestyal Cruises 2017’nin en iyileri arasına seçildi. Dünya çapında kruvaziyer yolcularının tecrübe ve yorumlarına dayanan derecelendirmede; Celestyal Cruises orta ölçekli gemiler kategorisinde 4 dalda ayrı ayrı en iyisi seçilerek birinciliği aldı. En iyi fiyat, en iyi eğlence, en iyi biniş ve en iyi kara turları dallarında gelen birincilikle Celestyal Cruises; dünya kruvaziyer firmaları arasındaki yıldızını daha da parlattı.

Celestyal Cruises CEO’su Kyriakos Anastassiadis, ödülle gelen başarıyı şöyle yorumladı: “Celestyal Cruises, Ege ve Küba sularında ziyaret ettiği her limanda, bölgenin kimliğine uygun hareket etmeye, otantikliğe ve hizmet bütünlüğüne kendini adamıştır. Bütün bu değerleri tek bir fiyata dahil etmekten mutluluk duyuyoruz: Sabah, öğlen ve akşam yemeklerinin yer aldığı tam pansiyon konaklama, en iyi markaları içeren herşey dahil konsepti, en iyi kıyı gezileri, güvertedeki eğlence ve armağanlar… Bu ödülleri almamız, çalışmalarımızın konuklarımız tarafından takdir edildiğini göstermektedir.’’

www.celestyalcruises.com.tr

Detaylı bilgi için: http://www.cruisecritic.com/news/news.cfm?ID=7537

Celestyal Cruises Hakkında

• 30 yıllık tecrübesiyle bir dünya markası olan Celestyal Cruises ana limanı Yunanistan, Türkiye ve Küba olan tek gemi seyahati operatörü; Yunan Adaları, Türkiye ve Küba’nın rakipsiz gemi seyahati şirketidir. Şirketin gemilerinden ikisi olan “Thomson Spirit” ve “Thomson Majesty” TUI AG’nin Thomson Cruises şirketine kiralanmıştır. 2011 yılından beri, Celestyal Cruises güvenli, emniyetli ve sağlıklı bir yolcu gemisi ortamını destekleyen dünya çapında bir gemi seyahati sektörü birliği olan Cruise Lines International Association (CLIA Europe) (Uluslararası Kruvaziyer Şirketleri Birliği) üyesidir. Celestyal Cruises, yolcularına tematik Ege turlarının yanı sıra 8 günlük seferlerle otantik bir Küba gemi seyahati deneyimi sunuyor. Celestyal Cruises logosu denizi, güneşi ve rüzgarı çağrıştırırken Helen köklerine uzanan hikayesini; ekonomiyi desteklemeye ve çevreyi korumaya olan bağlılığını anlatıyor.

• Celestyal Cruises, 2015 Yunan Turizm Ödüllerinde, Temalı Etkinlikler için Altın Ödül, Ulusal Ekonomiye Katkı için Gümüş Ödül, Yerel Ekonomilere Katkı için Gümüş Ödül ve Yerel Mutfağın Tanıtımı için Bronz Ödül almıştır. Aynı yıl denizcilik alanında dağıtılan Efkranti Ödüllerinde En İyi İletişim Stratejisi için en yüksek şeref derecesine layık görülürken, İK Topluluğu Konferansı ve Ödülleri’nde En İyi İK uygulamaları kategorisinde 5 Gümüş Ödüle değer görülmüştür. İspanya’da Cartagena Mükemmellik Ödülleri’nde “Cruise Line Revolation” ödülüne hak kazanmış; Londra Birleşik Krallık’taki WAVE Ödülleri’nde ise “Hem Denizde hem de Kıyıda Sürekli Zenginleşme” kategorisinde finale kalmıştır.

Yoruma kapalı.