Haluk Ulusoy’un ünlü oteli 75 milyon TL’ye satıldı

Last Updated on 12 Eylül 2018 by Turizm Günlüğü

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia DeLuxe Otel, icra üzerinden 75 milyon liraya Garanti Bankasına satıldı.

Ulusoy Holdingin enerji şirketinin bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle 102 milyon 787 bin 478 TL muhammen bedelle satışa konulan denize sıfır 335 oda ve iki kral dairesine sahip Fantasia Hotel DeLuxe Otel için sadece alacaklı Garanti Bankası teklif verdi.

4 ARSASI DA SATILDI

Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre otelin satış ihalesi, 10 Eylül Pazartesi günü Kuşadası Adliyesi’nde İcra Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. 75 milyon lira karşılığında Garanti Bankası’na satılan otel ile beraber aynı anda Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası Değirmendere Mahallesi’ndeki dört ayrı arsanın da icra yoluyla satışı gerçekleşti.

Kuşadası İcra Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen satış sonucu Haluk Ulusoy’a ait en yüksek teklifi veren TMSF tarafından satın alındı. TMSF Kuşadası Değirmendere Mahallesi’ndeki Haluk Ulusoy’a ait birinci arsa için 2,5 milyon TL, ikinci arsa için 1 milyon 330 bin TL, üçüncü arsa için 830 bin TL ve üçüncü arsa için de 2 milyon 70 bin TL fiyat verdi.