160 ünlü fenomen İstanbul’u tanıtmaya geliyor!

Sosyal Medya Fenomenleri Tehlikeli İş Kapsamına alındı
Nadine Abdel- Farah Abdel / Sosyal Medya Fenomenleri Tehlikeli İş Kapsamına alındı

Last Updated on 4 Ekim 2018 by Turizm Günlüğü

Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Inflow Global Summit 2018 kapsamında 160 yabancı Influencer (sosyal medya) fenomenini İstanbul’da ağırlamaya hazırlanan Türkiye, yüksek turizm geliri için önemli bir ev sahibi olacak.

Dünyada çok büyük yönlendirme etkisine sahip 160 ünlü fenomen İstanbul’un arka sokaklarında, sahillerinde ve parklarında gezerek yaptıkları paylaşımlarla satın alma gücü yüksek 500 milyon kişiye etki edecek.

gazetevatan.com’dan Emre Eser’in haberine göre İstanbul’a gelecek olan sosyal medya fenomenlerinden 30’u 3 grup halinde İstanbul’u yaptıkları paylaşımlarla dünyaya tanıtacak.

Konu hakkında INFLOW Summits Kurucusu Afşın Avcı’dan görüş alınan haberin ilgili kısımları şöyle:

“Dubai’ye giden bir turistin günlük 570, Londra’ya giden bir turistin günlük 150 dolar harcama yaptığını söyleyen Avcı, İstanbul’da bu rakamın 103 dolarda kaldığını ve uzun süredir artmadığını kaydetti. İstanbul’a gelen turistlerin yarımadaya hapsolma gibi kötü bir alışkanlığa sahip olduğunu bunun da harcamalara olumsuz etki ettiğini söyleyen Avcı, “Etkinlik kapsamında dünyanın en etkili insanlarını Türkiye’ye getirip bir konferans düzenleyeceğiz. Bu fenomenler İstanbul’da paylaşımlar yapıp dünya vatandaşlarına bir nevi çağrıda bulunacak. Ancak biz bunların içinden 30 tanesi ile çok özel bir çalışma yapacağız. Bunlar Belgrad ormanında yürüyüş yapacak, Arnavutköy’de balık yiyecek, Caddebostan’da bisiklet sürecek, Beşiktaş ve Kadıköy’de çarşıyı gezecek” dedi.”

İşte İstanbul’u milyonlara tanıtacak o fenomenlerden bazıları: Alice, Farah ve Nadine Abdel, Aziz ve Zaklina Berrido Diana Curmei, Eslimah, Kristina Makeeva, Michael Zee, Yasmina Olfi, Kate& Olly, Sendi Skopljak, Lisa Tellbe, Arian Zamani, Saif Ben Ammar, Alina Frendy, Habiba Da Silva.