Musa Kart: Türkiye’de tatil o kadar da ucuz değilmiş!

Turizmde etkili dijital pazarlama
Tatil planı nasıl yapılır?

Last Updated on 20 Nisan 2019 by Yaşar Çelik

Cumhuriyet gazetesinin çizeri Musa Kart, Cumhuriyet davasında, İstinaf Mahkemesi’nin onadığı mahkûmiyet kararlarının UYAP’a yüklenmesinin ardından bir mesaj paylaştı. Musa Kart’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımın gazetemizde yer almasında sonra ETS’den de konuya ilişkin yazılı bir açıklama geldi.

ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş Vekili Av. Mehmet Seymenoğlu’nun mail ile gazetemize yolladığı “Cevap ve Düzeltme Metni” şu şekildedir.

“www.turizmgunlugu.com sitesinde yayınlanan “Musa Kart: Türkiye’de tatil o kadar da ucuz değilmiş!” başlıklı haber ile müvekkil ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş’nin FETÖ ile irtibatlı olduğu algısı yaratılmaya çalışılsa da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 28.02.2019 tarihli yazısı ile müvekkil hakkında böyle bir soruşturmanın yürütülmediği açıkça ortaya konulmuş olduğundan söz konusu yazı içeriğinin gerçeği yansıtmadığı ve okuyucu nezdinde müvekkilin itibarını zedeler nitelikte bir algı oluşturulmaya çalışıldığı kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş
Vekili
Av. Mehmet SEYMENOĞLU”

ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş Vekili Av. Mehmet Seymenoğlu’nun mail ile gazetemize yolladığı “Cevap ve Düzeltme Metni”nin ekinde ise şu belge yer almaktadır.

 

Bağımsız İnternet Gazetesi T24‘de yer alan habere göre karar duruşması geçen yıl görülen Cumhuriyet davasının iddianamesinde ETS Tur’dan satın aldığı tatilin FETÖ ile irtibatlandırıldığını hatırlatan Kart, “ETS patronunun Kültür ve Turizm Bakanı olduğu bir dönemde 1 yıl 16 gün daha hapis yatacağız. Türkiye’de tatil o kadar da ucuz değilmiş!” dedi.

Musa Kart’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“ETS’yi 3 günlük tatil için aramamız FETÖ ile irtibat sayıldı. Aylarca hapis yattık. Anlaşılan bu yeterli bulunmadı. ETS patronunun Kültür ve Turizm Bakanı olduğu bir dönemde 1 yıl 16 gün daha hapis yatacağız. Türkiye’de tatil o kadar da ucuz değilmiş!..”