Site icon Turizm Günlüğü

Uzakrota Travel Summit 2019’da 4 bin katılımcı 150 konuşmacı…

27 Eylül 2019 tarihinde 250 kişinin katılımıyla Rocketspace Londra etkinliği sonrasında 13 Aralık 2019’da 4 bin kişinin katılımıyla 3 salon 6 farklı sahnede Hilton Istanbul Bosphorus’da düzenlenecek Uzakrota Travel Summit 2019’un konuşmacıları belli oldu. İşte bu yılın Uzakrota konuşmacıları…

2018 yılında Bidroom tarafından “Dünyanın En Etkili 10 Turizm Etkinliği”nden biri seçilen Uzakrota Travel Summit’de bu yıl 150 üst düzey konuşmacı, 500’den fazla marka, 100’den fazla stand katılımcısı ve 4 binin üzerinde katılımcı yer alacak.

Uzakrota Travel Summit 2019, SKYhub Ana Salonu, Emirates Pazarlama Salonu, Neredekal.com Teknoloji Salonu, Turkish Airlines Corporate Travel Stage, GoGlobal Stage ve Startup Stage olmak üzere eş zamanlı olarak 6 farklı sahne ve bunlara ek olarak hazırlanacak HotelRunner Lounge ve Hotelspro B2B Area ile yepyeni işbirlikleri kurulmasına imkan sunacak.

KEYNOTE KONUŞMACILAR DA BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Bu yıl yepyeni yüzleri ağırlanacağı Uzakrota sahnesine son eklenen konuşmacılar da belli oldu.

Bu yılın keynote konuşmacıları da belli olmaya başladı.

Global seyahat rehberi Lonely Planet‘in CEO’su Luis Cabrera, Amerika, Kanada, Yeni Zelanda, Avustralya, Güney Afrika, İngiltere gibi ülkelerde hizmet veren Trafalgar Travel‘ın Başkanı Wolf Paunic, Türk Hava Yolları Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı Mert Dorman Uzakrota sahnesinde olacaklar.

BU YILIN ULUSLARARASI KATILIMCILARI DÜNYA’NIN GÖZÜNÜ TÜRKİYE’YE ÇEVİRECEK

DUYGUSAL TURİZMİN DÜNYADAKİ “1 NUMARALI” İSMİ: DAVID MORA

Ostelea ve Universidad Europea de Canarias Master Program Direktörü ve Emotourism konusunda küresel çapta makaleler yayınlayan David Mora, Duygusal Turizm konusundaki oturumuyla Uzakrota sahnesinde olacak.

TÜRKİYE TURİZMİNİ ÖNDE GELEN İSİMLERİ DE UZAKROTA’DA

Etkinlik sitesinden konuşmacılar, sponsorlar ve programla ilgili tüm bilgiler için tıklayınız.

Exit mobile version