160 kişi Türk seyahat bürosunun mağduru…

Last Updated on 24 Temmuz 2019 by Turizm Günlüğü

Almanya’da yer alan Herten şehrindeki City Reisen’ın sahibi Serdar Ö. tarafından dolandırıldıkları gerekçesiyle polise ihbarda bulunanların sayısı 160’a yükseldi.

Çok sayıda kişiyi dolandırmakla suçlanan Herten kentindeki City Reisen’ın sahibi Serdar Ö.’nün (39) nerede olduğu konusunda henüz bir ipucuna rastlanamadı.

Hürriyet’ten Yunus Ülger’in haberine göre sosyal ağlarda şüphelinin Türkiye’ye kaçtığı yönünde haberler yer alırken; polis ellerinde bu konuda henüz bir bilgi olmadığını, kovuşturma kapsamında Türk güvenlik makamlarıyla da bağlantı kurduklarını açıkladı.

MAĞDUR SAYISI DAHA DA ARTABİLİR

Polis, ihbarda bulunanların sayısının daha da artabileceğini belirterek, henüz ihbarda bulunmayanlara bilet ve diğer seyahat belgeleriyle polise gelmeleri çağrısını tekrarladı.

Sosyal medyada bir milyon Euro dolayında zarardan söz edilirken, polis bu konuda ellerinde henüz bir veri olmadığını söylüyor.

GÜVENİLİR OLARAK BİLİNİYOR

Uzun zamandır Herten’de seyahat bürosu işleten Serdar Ö.’nün güvenilir biri olarak bilindiği, sadece Türklerin değil, başka uluslardan insanların da müşterisi olduğu belirtiliyor.