Site icon Turizm Günlüğü

Instagram hikayelerini gizlice izlemenizi sağlayacak girişim

34 milyon kullanıcı ile dünyada en fazla Instagram kullanıcısına sahip 6. ülke olmamızın yanı sıra dünyada da en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram’da atılan hikayeleri gizlice izlemek isteyen bir stalker olmak istiyorsanız güzel bir haberimiz var!

Instagram kullanıcılarının en fazla zaman geçirdikleri özelliklerin başında gelen Instagram Hikayeleri (Story), günlük hayatta yaşananların anlık olarak fotoğraf ya da video formatında paylaşılmasına olanak tanıyor.

#TGilekeşfet önerisi: Seyahatinizi kolaylaştıracak 20 mobil uygulama

24 saat sonunda silinen Instagram Hikayelerine müzik, filtre, etiket ve anket eklenebildiği için kullanıcılar takipçileri ile kolayca etkileşime girebiliyor. Hikayenize bakanları görebileceğiniz bir listenin de size sunulduğu platformda anlık olarak paylaşılan Instagram Hikayelerine göz atan kullanıcıları inceleyebiliyorsunuz.

Eğer Instagram’da hikayeleri gizlice izlemek isteyen bir stalker’sanız Stories Watch girişimi tam size göre!

Bu web sitesi sayesinde karşı taraftaki Instagram kullanıcısının haberi olmadan ve hikaye izleyenler listesinde görünmeden Instagram hikayelerini izleyip telefonunuza bile indirebiliyorsunuz.

Bunun için www.storieswatch.com sitesine giriş yapıp sayfanın hemen ortasında bulunan arama çubuğuna hikayesini gizlice izlemek ya da indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıyorsunuz. Sonrasında ilgili Instagram profilini bulup eğer son 24 saatte hikaye paylaştıysa izleyebiliyorsunuz. Hikayelerin sağ alt köşesinde bulunan Download (indir) butonu sayesinde Android ya da kişisel bilgisayarınıza Instagram hikayelerini indirebilirsiniz. Instagram hikayelerini indirip kendi profilinizde tekrar paylaşmak da bu şekilde mümkün oluyor.

Stories Watch girişimi oldukça basit ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunmakla birlikte güvenli olmasıyla ön plana çıkıyor. Sizden kişisel bilgileriniz ve şifreniz istenmiyor. Telefonunuza herhangi bir mobil uygulama yüklemeden ve Instagram hikayelerine onların haberi olmadan gizlice bakmayı sağlıyor. Tabi gizli hikaye izleme özelliği profile herkese açık Instagram kullanıcıları için geçerli bir durum.

Exit mobile version