Dünyanın en büyük 7 ekonomisi onun otelinde buluşacak

Last Updated on 18 Ekim 2019 by Turizm Günlüğü

G7 Zirvesi, ABD Başkanı Donald Trump’a ait Florida’daki Trump National Doral Miami Resort otelinde düzenlenecek.

G7 Zirvesi, ABD Başkanı Donald Trump’a ait Florida’daki Trump National Doral Miami Resort otelinde düzenlenecek. 2020 Haziran ayında düzenlenecek etkinlikle ilgili Beyaz Saray Genel Sekreteri Mick Mulvaney, Trump’ın bu etkinlikten kâr elde etmeyi düşünmediğini söylese de ABD basını bunun bir reklam olacağı yönünde görüş belirtiyor.

KEŞİF EKİBİ TERCİH ETTİ

Dünya Gazetesi’nden Kerim Ülker’in haberine göre; Başkan Trump’ın işlerini görevi boyunca sürdürmediğini ve çocuklarına devrettiğini söyleyen Mulvaney, California, Colorado, Hawaii, Florida, Kuzey Carolina, Michigan, Tennessee ve Utah’taki bazı yerleri zirve için konumlandırdıklarını, ancak keşif ekibinin Trump’ın otelini tercih ettiğini ifade etti.

Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İngiltere ve ABD ile AB arasında yapılan G7 Grubu toplantısı gelecek yıl 10 – 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

700 ODASI VAR

800 dönümlük tesiste beş golf sahası bulunan otel, 700 odaya sahip. SPA, konferans salonları ve mağazaları ile dikkat çeken otel, Miami Havalimanı’na 13 kilometre uzaklıkta.