Emaar Skyview fiyat

Last Updated on 29 Mayıs 2022 by Yaşar Çelik

Anadolu Yakası’na yepyeni bir soluk getirecek Emaar Skyview, kapılarını İstanbul’u gökyüzünden keşfetmek isteyen eğlence ve adrenalin tutkunlarına açtı. Emaar Skyview fiyat listesi hakkında her şey. 

İstanbul’un gökyüzünden keşfine imkan tanıyan Emaar Skyview, nefes kesen manzarasıyla Anadolu Yakası’na yepyeni bir eğlence anlayışı getiriyor. Emaar tarafından hayata geçirilen Emaar Skyview, Address Otel’in 47. katında yer alıyor.

Emaar Skyview, 360 derece İstanbul manzaralı konumuyla, İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni etkinlik mekanı olarak öne çıkıyor.

AVRUPA’NIN EN UZUN CAM BALKONUNDA, BENZERSİZ BİR DENEYİM

Emaar Skyview’da konumlu Skywalk cam teras; misafirlerine şehrin üstünde yürüyormuş hissi veriyor, nefes kesici karelerin anahtarını sunuyor.

Skywalk, 360 derece manzarasıyla şehrin ihtişamlı dokusunu ayaklar altına seriyor. 2.70 metre derinliği, 26.2 metre uzunluğu ve 194 metre yüksekliği ile Avrupa’nın en uzun cam balkonu olma niteliği taşıyan Skywalk, yeryüzü ve gökyüzü arasındaki derin uçurumu muhteşem bir ambiyansta sunarken, havada yürüme hissi yaşatıyor.

Emaar Skyview Fiyat

Emaar skyview bilet fiyatları için en güncel bilgiyi firmanın web sitesinden öğrenebilirsiniz. Yerli ve yabancı iki farklı bilet sunan firmanın web sitesi üzerinden TL ya da dolarla bilet alabiliyorsunuz. Biletinizi internetten alarak indirimden yararlanabilir ayrıca sıra beklemeden giriş yapabilirsiniz.  Şu anki Emaar Skyview tam bilet fiyatları 212 TL. Emaar Skyview fiyat ve bilet almak için tıklayın. 

Discover Istanbul from the Sky with Emaar Skyview

You can benefit from the discount by taking your ticket online and you can also log in without waiting. Buy your tickets online, save and skip the queue.
emaar skyview ticket

EĞLENCE GÖKYÜZÜNDE ZİRVEYE ÇIKIYOR

Skyview’da bulunan dürbünler ile 360 derecelik panoramik açıdan İstanbul’un büyüleyici detaylarını yakından görebilmek; göz alıcı yıldızları, parıldayan güneşi ve dolunayı teleskop ile Skyview’da gözlemleyebilmek mümkün. Aynı zamanda Skyview’daki bulut makinesi ile manzarayı seyretmenin keyfini bembeyaz bulutlar eşliğinde çıkarabilir, tahterevalli ile gökyüzünün doruklarına çıkabilirsiniz.

GÖKYÜZÜNDEN İSTANBUL

Yeni keşifler peşinde koşan İstanbulluların şehirdeki buluşma noktası Emaar Skyview; Avrupa’nın en uzun cam terasıyla misafirlerine tüm günü kapsayacak bir deneyim vadediyor.

Çok işlevli bir konseptle tasarlanan Emaar Skyview’da; Galata Köprüsü’nden Haliç’e, Adalar’dan medeniyetleri birbirine bağlayan Boğaz’a kadar İstanbul’un tarihi simgelerini 360 derecelik kesintisiz bir açıyla keşfedebilir, yaşayabilir ve paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz.