Gezginleri yerel yaşamla buluşturan yeni bir platform: Loacal.com!

Last Updated on 3 Mayıs 2019 by Turizm Günlüğü

Yerel halk ile gezginleri birbirine bağlayarak köprü vazifesi gören Akdeniz temelli ilk seyahat platformu Loacal, web sitesi yayına girdi.

‘Sıradan olanı geçiniz’ felsefesiyle kurulan Loacal.com, yerel halk tarafından sunulan yerel yaşama dair, özgün ve geniş bir aktivite yelpazesi sunan bir seyahat platformu olarak hizmete girdi.

Loacal.com, Türkiye’de İstanbul, Antalya, Kapadokya, Efes ve İzmir, öte yandan Kıbrıs ve Lefkoşa gibi 450’ye yakın daha pek çok popüler bölgede yepyeni bir arayüze sahip Beta sürümüyle 7 Şubat’ta yayına girdi.

2018 yılı boyunca çok daha fazla tecrübe ile Yunanistan ve Portekiz başta olmak üzere genişlemeyi hedefleyen Loacal, Amacını ‘gezginlere, daha önce keşfedilmemiş noktaları keşfetme ve yerel halkın nasıl yaşadığını deneyimleme olanağı sağlamak’ olarak açıklıyor.

SEYAHAT TUTKUNLARI İÇİN YEREL TURLAR

Yeni bir girişim olarak ortaya çıkan ve otantik deneyimlerden zevk alan tüm gezginleri yerel halkla ve yöresel zenginliklerle buluşturmayı hedefleyen Loacal.com, gezginleri yerel rehberlerinde hizmet ettiği yerel turlara çağırıyor.

Macera tutkunları için ise kaya tırmanışı, bisiklet, tüplü dalış, sörf ve yürüyüş gibi çeşitli spor ve açık hava etkinlikleri ile her gezginin profil ve ilgi alanlarının eşleşmesi sonucu yeni bir yer keşfedebileceğiniz çok çeşitli yollar da sunuyor.

LOACAL TARZI SEYAHATİ DAHA FAZLA YAŞATACAĞIZ

Platformlarını yayınlamaktan büyük heyecan duyduklarını dile getiren Loacal’ın CEO’su Ayşem Zorlu, “Platformumuzu ziyaret eden herkese mükemmel bir deneyim sunmayı umuyor ve deneyim yelpazemizi genişletmek ve yeni konumlara genişlemek için yorulmadan ve durmadan çalışıyoruz. İlk müşterilerimizin yorumları son derece olumlu oldu. Bu durum pazardaki otantik deneyimleri hızlı ve kolay bir şekilde sağlayan bir platforma ihtiyaç olduğuna tamamen inanmamızı sağladı. Loacal tarzı seyahat etmeyi, daha fazla müşteriye yaşatmak istiyoruz, bu nedenle bir sonraki gezinizi planlarken lütfen bizi de göz önünde bulundurun” dedi.