Osman Ayık’tan, “komşunu al gel” kampanyasına destek

komşunu da al gel

Last Updated on 5 Şubat 2017 by Yaşar Çelik

TÜROFED Başkan’ı Ayık, komşunu al gel kampanyasına desteklerini açıkladı. Sektör olarak kampanyaya gerekli desteği vereceklerini belirten Ayık, yoğun bir tanıtım kampanyası yapmaları ve hemşehri dernekleri etkin bir şekilde kullanmaları gerektiğini söyledi.

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı komşunu al gel kampanyasına destek vereceklerini söyledi. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yurt dışında yaşayan gurbetçilere çağrıda bulunarak komşunu al gel dediğini hatırlatan Ayık, projeye sonuna kadar destek olacaklarını ifade etti. Bu projenin kendileri için önemine dikkat çeken Ayık, gereken konularda bakanlık ve sektör temsilcileri ile birlikte çalışma yapacaklarını söyledi. Ayrıca önümüzdeki günlerde projeyi hayata geçirecek ve destekleyecek faaliyetlerde bulunacakları da ifade edildi.

Sözlerine devam eden Ayık, 2017 yılının bir önceki yıla göre daha olumlu olacağına inandıklarını ve yeni yıldan gelen ilk haberlerin olumlu olduğunu ifade etti. Ayrıca Rus pazarından gelen turistlerin kendilerini memnun ettiğini de belirtti.

 

Yoruma kapalı.