Charter seferlerinin durdurulması gibi bir şey söz konusu değil!

Last Updated on 12 Nisan 2017 by Yaşar Çelik

AK parti Antalya Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, Tarım, Turizm Komisyonu üyesi Gökçen Özdoğan Enç’in Kemer’de bir basın toplantısı düzenledi. Crystal De Luxe Kemer’de düzenlenen toplantıda konuşan Enç, gündeme düşen Rus havayolu şirketlerinin, Rusya Federal Havacılık Kurumu (Rosaviatsiya) tarafından, Türkiye’ye charter uçuşlarının durdurulabileceği yönünde uyarı aldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “ Bu kesinlikle doğru bir iddia değil!” dedi.

Halil ÖNCÜ-KEMER

Altını çize çize söylüyorum ki, Charter seferlerinin durdurulması gibi bir şey söz konusu değil!

AK parti Antalya Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, Tarım, Turizm Komisyonu üyesi Gökçen Özdoğan Enç

Gökçen Özdoğan Enç, Rusya ile ilişkilerde çok çok iyi noktalarda olduklarını da ifade ederek, “ Son dönem Rus Charter seferlerinin durdurulacağı yolunda haberler çıkıyor. Bu kesinlikle doğru bir iddia değil. Dün Dış İşleri Bakanımız ile birlikteydik. Rusya ile ilişkilerde herhangi bir kötüleşme yok. Aksine uçak krizinden sonra Rusya ile çok çok daha iyi noktadayız. Altını çize çize söylüyorum ki, Charter seferlerinin durdurulması gibi bir şey söz konusu değil. Daha dün Dış İşleri Bakanımız Rusya Dış İşleri Bakanı ile b,r telefon görüşmesi yaptı. Gayet olumlu geçen bir görüşmeydi” diye konuştu.

Kemer’e Denizcilik Fakültesi geliyor!

Kemer’e güzel bir müjdeleri olduğunu da ifade eden GÖKÇEN Özdoğan Enç, “ Kemer’de Denizcilik Fakültesini önümüzdeki yıl inşallah açacağız. Bununla da ilgili yer olarak da TUREM binasını kullanacağız. Burada 28 öğrencimiz halen öğrenim görüyor. Biliyorsunuz Kaymakamlık binamız yakında yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel geçtiğimiz hafta geldiğinde Kemer’le ilgili projelerini açıklamıştı. Kaymakamlık binamızın yanında yeni binasını yapacağız. Bunla ilgili bir sıkıntı yok. Bu noktada Milli Eğitim Bakanlığımız Müsteşarı ile de konuştuk. Binanın Akdeniz Üniversitesi uktesine verilmesini sağladık. Bu arada Kemer Üniversite Kurma ve Yaşatma Derneğini kurduk. Amacımız öncelikle Denizlik fakültesini işler hale getirmek. Denizcilik Fakültesinin yakışacağı en güzel yerde Kemer olacaktı. Buda oldu çok mutluyuz. Öğrenci potansiyelini çekme açısından da Kemer önemli. Kemer artık büyüme noktasında, desteklenmesi gereken bir kent. Üniversitenin de sağlayacağı avantajları da düşündüğümüz takdirde, üniversite Kemer’e ekonomik anlamda da büyük katkı sağlayacaktır. Amacımız bu Fakülte ile Kemer’e beş bin öğrenci sabitlemek. Bunu da Derneğimizi kurarak ve gerekli görüşmeleri yaparak ilk adımlarını attık. Üniversitemiz TUREM Binamızı geldi inceledi. Aşağı yukarı bina bir buçuk ile iki trilyonluk tadilattan geçecek. Kemer önümüzdeki yıl umut ediyorum öğrencilerini almaya başlayacak “dedi.