Crowne Plaza Florya, annelerimiz için özel bir gün hazırlıyor

Last Updated on 3 Mayıs 2017 by Yaşar Çelik

Crowne Plaza İstanbul-Florya tüm annelerin kendilerini çok özel hissedeceği bir güne hazırlanıyor. 14 Mayıs Pazar günü, Anneler Günü Brunch’ı ile keyifli bir gün geçirmeniz için tüm ayrıntılar düşünüldü.

O sabah, annenizin yanağına konduracağınız o güzel öpücüğü, Crowne Plaza Istanbul Florya’da zengin bir açık büfe brunch ile taçlandırabilirsiniz. Salamina Restaurant’ta canlı piyano dinletisi eşliğinde saat 15:00’e kadar sürecek açık büfe brunch’ın yanı sıra, deniz manzarasının keyfini gün boyu çıkarabilirsiniz.

Kişi başı brunch’ın 90 TL olduğu Anneler Günü açık büfe kahvaltısında ailedeki annemiz ve 0-6 yaş çocuklar misafirimizken, 7-12 yaş çocuklarımız ise 45 TL.

Anneler Günü brunch’ımıza katılan tüm misafirlerimiz 14 Mayıs’ta İstanbul Akvaryum’a girişte indirim kazanırken, davetli tüm annelerimiz Crowne Plaza Florya Livera SPA’dan %20 masaj indirimi alma şansına sahip oluyor.

Size Özel Konaklama Paketimiz ile Anneler Gününü Erken Kutlamaya Başlayabilirsiniz!

Florya sahilinin muhteşem deniz manzarasına hakim Crowne Plaza Istanbul Florya’da Anneler Günü için özel hazırlanmış konaklama paketi ile keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Anneler Günü Konaklama Paketi

2 KİŞİ 1 GECE 350 TL (KDV dahil)

Anneler Günü Brunch’ı dahil.
Ebeveynleri yanında 0-12 yaş 2 çocuk misafirimiz.
Livera Spa’da masajda %20 indirim
İstanbul Akvaryum’a girişte %25 indirim

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Crowne Plaza İstanbul-Florya 0212 463 0 500
reservation@cpistanbulflorya.com

Crowne Plaza İstanbul-Florya Hakkında:

Crowne Plaza İstanbul-Florya; Atatürk Havalimanı ve CNR Expo Fuar Merkezi’ne 7 km, dünyanın en büyük tematik akvaryumu ‘İstanbul Akvaryum’ ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi’ne ise sadece 3 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Denize sıfır konumu ve mimarisiyle şehir merkezinde tatil beldesi sıcaklığını hissettiren ‘marine’ temalı otel, birbirine bağlı 4 ayrı blok ve 275’i Superior, 30’u Suite ve 1’i Presidential Suite olmak üzere tamamı balkonlu toplam 306 odaya sahip. Muhteşem deniz manzarası, geniş balkonlu odaları ve deniz kıyısında 7 kilometrelik yürüyüş parkuruyla dikkat çeken Crowne Plaza İstanbul-Florya, konaklama yapan misafirlerine SPA merkezinden yararlanma fırsatı sunuyor.

Büyüklüğü 45 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen toplantı salonları ve 550 metrekare sütunsuz balo salonu ile özel davet ve toplantılara ev sahipliği yapan Crowne Plaza İstanbul-Florya’da açık hava etkinlikleri için toplam 1.600 metrekare olan havuz başı ve bahçe alanları da kullanılabiliyor.

A’la Carte Restaurant’larında Akdeniz ve dünya mutfaklarından iddialı lezzetler sunan otel, deneyimli ve hep güler yüzlü kadrosuyla fark yaratıyor.

*Crowne Plaza İstanbul-Florya; ‘The Guardian and Observer Travel 2016’ ödüllerinde misafirlerinin oylarıyla ‘’En İyi Otel Zinciri’’ seçilen Crowne Plaza Hotels&Resorts’un en yeni üyelerinden.