Bentour Reisen, Türk Hava Yolları ile işbirliği kapsamını genişletiyor

Bentour Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur ve Türk Hava Yolları Stuttgart Müdürü Fatih Tunel.

Last Updated on 9 Mayıs 2017 by Yaşar Çelik

Bentour Reisen bir ilke imza atarak Türk Hava Yollarına arabirim teknolojisi ile bağlanmış bulunmakta. Bu Bağlantı sayesinde Bentour tarife ve müsaitlik bilgilerine Türk Hava Yollarının seyahat dağıtım platformü kanalı üzerinden (Travel Distribution Plattform) ulaşırken, rezervasyon kayıtları da DirectConnect Teknolojisi üzerinden Türk Haya Yollarının enventar sistemine aktarılacak.

Bu yenilik Bentour un 4 Bati avrupa ülkesindeki 9588 Seyahat Acentesine dünya genelinde sunduğu destinasyonlara Türk Hava Yolları uçuşları ile Paket ve Uçuş (tek yön ve gidiş dönüş) rezervasyonları yapabilme imkanını sunmaktadır. Seyahat Acenteler ayrıca Bentour Arabirimi sayesinde Türk Hava Yollarının özel tarifelerinden de faydalanabilmektedirler.

Bentour CEO’su Deniz Uğur: “Türk Hava Yolları her daim Bentour için özel bir partnerdi. Özellikle Stuttgart şubesi ile, bize her zaman gösterdikleri desteklerinden dolayı, tarihi bir dostluğumuz olduğunun altını çizmek isteriz“ diye görüşlerini beyan ederken, “defalarca Avrupa’nın en iyi Hava Yolları ödülüne layık görülen partnerimiz ile işbirliğimizin kapsamını genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz“ diye sözlerine ekledi.

Bu anlamlı gelişme, dün Türk Hava Yolları Stuttgart şubesinde, Hava Yollarının Stuttgart Müdürü Fatih Tunel ve Bentour’un Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur un katılımı ile kutlandı.