Arzu Ece, turizm için Miami’de podyumda!

Last Updated on 31 Mayıs 2017 by Yaşar Çelik

Bugünlerde interaktif televizyon kanalı YTT Channel İnternational’i açma heyecanı yaşayan Türk Pop Müziğinin sevilen ismi, bir başka heyecan daha yaşadı. Ece, Amerika’da çıktığı defilede Hürrem Sultan çıkarması ile turizme destek oldu.

MELİKE BİRGÖLGE

ARZU ECE’DEN HÜRREM’Lİ DESTEK!

Uzun yıllardır Amerika’da yaşayan Arzu Ece, Miami Başkonsolosluğunun düzenlediği defilede Hürrem Sultan çıkarmasıyla fırtınalar estirdi.

Eurovision Şarkı Yarışmasında Timur Selçuk bestesi ‘Bana Bana’ ve Melih Kibar bestesi ‘Sev’ ile iki kez temsil eden Ece, podyumda da başarısını gösterdi.

Miami Başkonsolosluğunun düzenlediği, İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’ne ait etnik ve tarihi kostümleri, Amerikalılara sunması için teklifte bulunan Miami Başkonsolosluğu FTAA ve Miami River Yacht Club’de iki ayrı defile düzenledi.

Başkonsolosluğun teklifini kırmayarak podyumda ‘Hürrem, Orta Asyalı Kadın, Mevlana, Savaşçı’ kostümleriyle yürüyen Arzu Ece’ye, defilede Kaan Sevinç eşlik etti.

Ece, defile sonrasında çeşitli ajanslardan mankenlik teklifleri aldığını ve bundan çok mutlu olduğunu belirtti.

DEFİLEDE THY MİAMİ – ANTALYA HATTI MÜJDESİ!

Defile aynı zamanda THY’nin Miami – Antalya hattının müjdesini veren kutlamaya şahit oldu.

YTT CHANNEL İNTERNATİONAL SÜRPRİZİ!

Sevilen şarkıcı çok yakında uluslararası, interaktif televizyon kanalı YTT Channel İnternational’in (Yesterday Today Tomorrow) yayına gireceğinin müjdesini de verdi.