Babanıza 5 yıldızlı bir konfor hediye edin

Last Updated on 6 Haziran 2017 by Turizm Günlüğü

Crowne Plaza İstanbul-Florya’da babanızı 5 yıldızlı bir konfora davet edin. 18 Haziran Pazar günü,babanız gün boyu keyifli anlar yaşasın diye tüm ayrıntılar düşünüldü.

Babanıza stresten uzak, tüm yorgunluğunu atabileceği bir program sunuyoruz. Crowne Plaza Istanbul Florya’da eşsiz deniz manzarasına karşı zengin bir açık büfe kahvaltı ile güne başlayabilir, Livera SPA’da babanıza rahatlatıcı bir masaj hediye ederek hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Açık büfe kahvaltının kişi başı 70 TL olduğu Babalar Günü’nde ailedeki babamız ve 0-6 yaş çocuklar ücretsizken, 7-12 yaş çocuklar ise 35 TL.6:00-12:00 saatleri arasındaki Babalar Günü kahvaltımıza katılan tüm misafirlerimiz, 18 Haziran’da İstanbul Akvaryum’a girişte indirim kazanırken, davetli tüm babalarımız Crowne Plaza Florya Livera SPA’dan %20 masaj indirimi alma şansına sahip oluyor.

Babalar Gününü Ramazan keyfi ile birleştirmeniz için Crowne Plaza Istanbul Florya’da açık büfe iftar ile de ailece hem Babalar Gününü kutlayabilir hem de babanıza unutulmaz bir iftar ziyafeti sunabilirsiniz. Deniz Manzarasına karşı Salamina Restaurant’ın zengin açık büfe iftarında babanız bizim misafirimiz. Kişi başı 90 TL olan iftar büfemiz Babalar Günü’nde ailedeki babamız ve 0-6 yaş çocuklar için ücretsizken, 7-12 yaş çocuklar için 45 TL’dir. Babalar günü için iftar rezervasyonu yaptıranlara İstanbul Akvaryum’a girişte %25 indirim veriliyor. Ayrıca iftara katılan tüm babalar Livera SPA’da %20 masaj indirimine sahip oluyor.

5 Yıldızlı Keyif Almanız için Size Özel Konaklama Paketimiz ile Babalar Günü’nü Erken Kutlamaya Başlayabilirsiniz!

Florya sahilinin muhteşem deniz manzarasına hakim Crowne Plaza Istanbul Florya’da Babalar Günü için özel hazırlanmış konaklama paketi ile keyifli bir konaklama deneyimi de yaşayabilirsiniz.

Babalar Günü Konaklama Paketi
2 KİŞİ 1 GECE 350TL ( KDV dahil )
Babalar Günü açık büfe kahvaltı veya iftar yemeği dahil.
Ebeveynleri yanında 0-12 yaş 2 çocuk misafirimiz.
Livera Spa’da masajda %20 indirim
İstanbul Akvaryum’a girişte %25 indirim

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Crowne Plaza İstanbul-Florya 0212 463 0 500
reservation@cpistanbulflorya.com

Crowne Plaza İstanbul-Florya Hakkında:

Crowne Plaza İstanbul-Florya; Atatürk Havalimanı ve CNR Expo Fuar Merkezi’ne 7 km, dünyanın en büyük tematik akvaryumu ‘İstanbul Akvaryum’ ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi’ne ise sadece 3 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Denize sıfır konumu ve mimarisiyle şehir merkezinde tatil beldesi sıcaklığını hissettiren ‘marine’ temalı otel, birbirine bağlı 4 ayrı blok ve 275’i Superior, 30’u Suite ve 1’i Presidential Suite olmak üzere tamamı balkonlu toplam 306 odaya sahip. Muhteşem deniz manzarası, geniş balkonlu odaları ve deniz kıyısında 7 kilometrelik yürüyüş parkuruyla dikkat çeken Crowne Plaza İstanbul-Florya, konaklama yapan misafirlerine SPA merkezinden yararlanma fırsatı sunuyor.

Büyüklüğü 45 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen toplantı salonları ve 550 metrekare sütunsuz balo salonu ile özel davet ve toplantılara ev sahipliği yapan Crowne Plaza İstanbul-Florya’da açık hava etkinlikleri için toplam 1.600 metrekare olan havuz başı ve bahçe alanları da kullanılabiliyor.

A’la Carte Restaurant’larında Akdeniz ve dünya mutfaklarından iddialı lezzetler sunan otel, deneyimli ve hep güler yüzlü kadrosuyla fark yaratıyor.

*Crowne Plaza İstanbul-Florya; ‘The Guardian and Observer Travel 2016’ ödüllerinde misafirlerinin oylarıyla ‘’En İyi Otel Zinciri’’ seçilen Crowne Plaza Hotels&Resorts’un en yeni üyelerinden.