SAYD bölge temsilcilikleri ile daha da güçleniyor!

Last Updated on 13 Haziran 2017 by Yaşar Çelik

Kuruluşunun 10.yılında gerçekleştirdiği 6.olağan genel kurulunda tekrar Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Sefa Altınay, yeni döneme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Altınay, “Yeni dönemde bizlere destek veren tüm üyelerimize ve turizm camiamıza gönülden teşekkür ederim. Kurulduğumuz günden itibaren turizme, turizm bölgelerine ve toplumumuzu etkileyen sosyal olaylara duyarlılığımız en üst sevide olmuştur. İçinde bulunduğumuz ve kolay olmayan durumların yönetilmesinde toplumun her kesimine ve özellikle turizm endüstrisine destek olmak ve fikir vermek için yeni dönemde daha çok çalışacağımızı ve yeniden şekilleneceğini umduğumuz turizm dünyasında Türk Turizmini ve Seyahat Acenteciliğini daha saygın ve üretken hale getirmek tek gayemiz” dedi.

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Altınay’ın yeni döneme ilişkin açıklamaları şöyle:

“ACENTECİLİĞİNİ DAHA SAYGIN VE ÜRETKEN HALE GETİRMEK TEK GAYEMİZ”

Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere çatı kuruluşumuz TÜRSAB ve diğer STK’lar ile koordineli ve uyum içerisinde, kamu yönetiminin bizlerden görüş istediği her durumda SAYD orada olacaktır.

SAYD Seyahat Acentelerinin heyecanlarının, problemlerinin nabzının tutulduğu atar damardır zira alandaki her bir olay öncelikle Seyahat Acenteleri Yöneticilerinin bilgisine sunulur. Problemleri yaşayan kesimler olarak bunların çözümleri ile ilgili bilgi ve fikir sahibi olan Seyahat Acenteleri Yöneticilerinin seslerini duyurmak oluşacak problemlerin önceden bertaraf edilmesi anlamına gelmektedir. Bu sebepten dolayı yeni dönemde SAYD yurt genelinde oluşturacağı temsilcilikler ile Seyahat Acentecilik sektörünün nabzını daha iyi tutup gelişimine katkıda bulunacaktır.

“GÜÇLÜ BİR SAYD TURİZME KATMA DEĞER SAĞLAMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Acentesi Yöneticilerini SAYD çatısı altında buluşup mesleğimizi daha ileriye taşımaya davet ediyorum. 01 Temmuz 2017 tarihi itibarı ile gerekli üye sayısına ulaşan bölgelerde temsilcilik oluşturmak üzere çalışmalarımız başlayacaktır, gerekli başvuruların merkezimize yapılması ve heyecanımıza sizleri de ortak etmek arzusundayız. Güçlü bir SAYD turizme katma değer sağlamaya devam edecektir. Güçlü SAYD tüm turizm endüstrisi için çalışacak ve herkesin sesini duyurması için bir platform olmaya devam edecektir. Bölgenizde turizme ve turizmin yan unsurlarına dair ne olumsuzluk ve hangi problem yaşanıyor ise bize ulaştırın sizin sesiniz olalım olumsuzlukların ve problemlerin çözümleri için gerekli çabayı kurumlar ve toplum nezdinde takip edelim.

Daha iyi turizm için SAYD.

Sefa Altınay
Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği SAYD
Yönetim Kurulu Başkanı
http://www.sayd.org.tr/tr/default.html

SAYD üyelik başvuru formu
http://www.sayd.org.tr/tr/uyelik-uyelik-basvuru-formu.html