Kaya Palazzo Belek, dev etkinliğe ev sahipliği yapıyor

Last Updated on 24 Haziran 2017 by Yaşar Çelik

Bugüne kadar ITF’in (International Tennis Federation) birçok turnuvasına ev sahipliği yapan Kaya Palazzo Belek 24 Haziran – 1 Temmuz tarihlerinde Antalya Open ATP 250 Erkekler turnuvasına ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın 7. Türkiye’nin ilk Çim Kort Tenis Turnuvası olan Antalya Open Dünyanın en büyük tenis organizasyonu olarak görülen Wimbledon Grand Slam turnuvasından bir hafta önce gerçekleşmesi nedeniyle Wimbledon’a giden yolda düzenlenen son turnuva özelliğini taşıyor.

Dünya sıralamasında yer alan ünlü raketlerin katıldığı turnuva, Belek ve Antalya’nın tanıtımı için de büyük önem taşıyor. Turnuvaya Fransa Açık’ta Dünya 2 numarası Djokovic’i eleyen ve Fransa Açık şampiyonu Nadal ile yarı final oynayarak Dünya 6 numarasına yerleşen Dominic Thiem de katılıyor.

Wimbledon öncesi en ciddi hazırlık duraklarından Antalya Open’ın kura çekimi seremonisi, tecrübeli İspanyol tenisçi David Ferrer, Hırvat genç yetenek Borna Coric, milli sporcular Marsel İlhan ve Anıl Yüksel’in yanı sıra Turnuva Direktörü Ümit Yaşar Yılmaz, Turnuva Süpervizörü Thomas Karlberg, ATP Direktörü Pablo Juarez ile Kaya Holding Kurumsal İletişim Direktörü Nurcan Ateş’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuva 1 Temmuz günü tekler finali ile sonlanacak.

ATP Hakkında Bilgi :

Profesyonel Tenisçiler Birliği ATP (Association of Tennis Professionals): Merkezi Londra’da bulunan ATP, 1972 yılından beri 4 büyük Grand Slam Tenis Turnuvası dahil (Avusturalya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık Tenis Turnuvaları) senede toplam 70’den fazla uluslararası tenis turnuvası düzenlemektedir.