Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Selçuk Şentepe: Sıkıntılarımız var ama otel açık!

Last Updated on 15 Ağustos 2017 by Yaşar Çelik

Mardan Palace Hotel, borçları yüzünden zor günler yaşıyor. Daha önce bazı banka borçları yüzünden icralık olan otelde bir süredir rezervasyon alımlarının durdurulduğu kaydedildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Selçuk Şentepe, “Sıkıntılarımız var ama otel açık” dedi.

Otelin kapandığı ve personel çıkışı yapıldığı yönündeki iddiaları hakkında Şentepe, şunları söyledi: “Rezervasyon alınamıyor olmasının ayrı mesele. Ben şu anda oteldeyim ve otel faaliyette. Tabii ki sıkıntılarımız var ama otelimiz kapalı değil. Açık kalacak, kapanmayacak da. Çünkü biz turizm tarihinin en iyi otellerinden biriyiz. Evet sıkıntılarımız var ama geçici sıkıntılarımız, hiçbir zaman da oteli kapatmayı düşünmüyoruz” dedi.

Genel Müdür Şentepe, rezervasyon alımlarının durdurulmasıyla ilgili de Bir hafta süreliğine kısıtladık yalnızca başka hiçbir şey yok. Sadece bir hafta” değerlendirmesini yaptı.Personelin işten çıkarıldığı iddialarının da doğru olmadığını belirten Şentepe, Ayrılan personelimiz var ama içeride hala çalışan 670 personelim var. Otelde müşteri var” diye konuştu.