Geberit ile otel banyoları daha hijyenik ve konforlu hale geliyor

Last Updated on 2 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Günümüzde dünyanın en iyi otelleri, misafirlerini seçkin bir ortamda ağırlamak ve misafirlerini evlerinde hissettirmek için büyük çaba harcıyor. Bu çabanın en önemli göstergesi ise misafir banyolarında yer alan inovatif ürünlerden geçiyor ve bu ürünler, işletmenin kimliğini de ortaya çıkarıyor.

İnovatif ürünleriyle sektördeki gücünü ortaya koyan Geberit, birbirleriyle son derece uyumlu AquaClean Mera, Geberit Sigma70 ve CleanLine Duş Kanalları ile otelleri birbirinden şık ve tasarruflu ürünlerle buluşturuyor.

Her gün milyonlarca insan farklı amaçlarla seyahat ediyor ve bu seyahat sırasında konaklamak için otelleri tercih ediyor. Oteller ise dünyanın farklı lokasyonlardan gelen misafirlerini seçkin bir ortamda ağırlamak ve evlerindeymiş gibi hissettirmek için büyük çaba harcıyor. Bu çaba; otellerin tüm detaylarında kendini gösterirken misafir banyolarında bir nebze daha ön plana çıkıyor ve bu segment işletmelerin kimliğini de ortaya koyuyor.

Otel banyoları için hem tasarımsal hem de hijyenik çözümler sunan Geberit, AquaClean Mera ile otel banyolarını daha hijyenik ve konforlu hale getiriyor.

Patentli WhirlSpray taharet teknolojisinin sunduğu dinamik havalandırma ile güçlendirilmiş titreşimli sprey sunan Mera’nın ergonomik oturağı ise entegre ısıtmalı yüksek kaliteli duroplasttan üretiliyor. Geberit AquaClean Mera’nın otomatik ve düşük gürültülü koku alma ünitesiyle birlikte çalışan uzun ömürlü özel seramik petek filtresi, otel banyolarını kötü kokulardan arındırıyor. Ortak yaşam alanları için doğru bir tercih olan Mera’nın bu üstün teknolojisinin en önemli özelliği de; kullanılmadığı zaman neredeyse hiç enerji harcamaması.

Sürdürülebilir bir gelecek için, Sigma70

Geberit, ‘Design Plus powered by ISH’ ödüllü Sigma70 ile sektördeki farkını ortaya koyuyor. Zarif ve pürüzsüz tasarımıyla paslanmaz çelik veya camdan yapılmış yüzey seçenekleri sunan Sigma70, elektrik bağlantısına veya pile gerek duymaksızın, yumuşak bir dokunuş ile harekete geçen servo hidrolik sistemi sayesinde deşarj sürecini hızlıca başlatabiliyor ve bu sayede otelin sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamasına yardımcı oluyor. Ayrıca her yerde olduğu gibi otel banyolarında da hijyene önem verenlerin beklentisini bir üste skalaya taşıyan Geberit Sigma70, çift kademeli deşarj sistemi sayesinde kullanılan suyu da en aza indiriyor.

Tek bir noktadan hijyen çözümü…

Hijyen açısından modern bir banyoya sahip olmanın rekabet üzerinde belirleyici bir avantaj olduğunun farkındalığıyla Geberit, banyoların en büyük dezavantajı olan hijyen problemini tek bir noktadan çözüyor. Geberit, zamansız bir tasarım olan CleanLine Duş Kanalları’nın deliksiz yüzeyi sayesinde kir birikimini engellerken, kolayca çıkarılabilen tarağı ile saç veya diğer büyük parçaları etkili şekilde tutarak duşlarda sıkça yaşanan tıkanma sorununu önlüyor. Gizli kenar ve köşeleri ortadan kaldırarak her türlü kir ve bakteri birikimini önleyecek şekilde tasarlanan Geberit CleanLine Duş Kanalları, kolayca temizlenebilme özelliği ile otelcilik sektörüne büyük kolaylık sağlamanın yanı sıra otel misafirlerini de hijyenik bir ortamla buluşturuyor.