Roula Jouny: LABRANDA turizm sektöründe yeni ufuklar açacak!

Meeting Point International’ı şirket CEO’su Roula Jouny

Last Updated on 8 Eylül 2017 by Yaşar Çelik

Kuruluşundan itibaren geçen iki yılda dünyanın önde gelen resort otel markalarından birine dönüşen LABRANDA Hotels & Resorts’un yeni büyüme döneminde MPI’nin CEO’su Roula Jouny, yeni bir başarı hikayesi yazmak üzere LABRANDA’nın CEO’luğunu üstleniyor.

FTI Group’un destinasyon yönetim şirketi Meeting Point International (MPI) bünyesinde kurulan ve kısa zaman içinde dünya çapında gerçekleştirdiği yatırımlar ile adından söz ettiren LABRANDA Hotels & Resorts, Meeting Point International kurucu CEO’su Roula Jouny’nin odağı haline geldi. Dünya çapında bir destinasyon yönetim şirketine dönüşme sürecinde kuruluşundan itibaren yönetimin tepesinde bulunan Jouny, LABRANDA otel markasında benzer bir başarı hikayesi yazmak istiyor.

Meeting Point’te olduğu gibi…

Roula Jouny açıklaması; “Önümüzdeki birkaç yıl içinde LABRANDA markası ile önemli bir büyüme yakalamayı hedefliyoruz ve inanıyorum ki aynı Meeting Point’te olduğu gibi bu genç markamız turizm sektöründe öncülük ve liderlik yaparak çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve misafirlerimiz için yeni ufuklar açacaktır. Gelecek dönemde bu markanın gelişiminde yer alabilmek, yeni standartlar getirmek, yeni oteller bünyemize katmak ve bir dünya markası yaratabilmek bana büyük heyecan vermekte. Her şeyden önce müşteri memnuniyet odaklı yaklaşım ve takım arkadaşlarımın gururla bu markada yer almaları benim için özel bir önem taşımakta.

Son üç ayda portföyüne iki otel ekleyen LABRANDA Hotels & Resorts, Bodrum’da TMT Resort’u ve Las Palmas’ta açılacak BEX otelini bünyesine katarak büyümeye devam ediyor.

Roula Jouny 2009 yılından bugüne FTI Group’un önemli incoming acente markası Meeting Point International’ın kurucu CEO görevini yürüttü. 20 yılı aşkın sektör tecrübesi olan Jouny, FTI Group’un öncesinde “Sabre” şirketinde Ortadoğu Bölgesi Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak görev almış, ardından Travco Dubai’nin Genel Müdürlüğünü başarı ile yürütmüştü. 2015 yılında Meeting Point International’daki CEO görevine ek olarak FTI Group’ta üst yönetimde Chief Commercial Officer olarak göreve başlayan Jouny, aynı zamanda FTI Group’ta You Travel, kalite yönetimi, tedarikçi ilişkileri ve tüm ülkelerle ticari ilişkilerden sorumlu olmaya devam edecektir.

LABRANDA Hotels & Resorts

LABRANDA Hotels&Resorts; Kanarya Adaları, Mısır, Fas, Yunanistan, Malta, İtalya ve Türkiye’de bulunan 51 otelinde yaklaşık 10 bin konuk odasına sahip LABRANDA Hotels&Resorts, 2015 yılı Eylül ayında FTI Group tarafından kuruldu. LABRANDA Hotels&Resorts; Premium (en yüksek kalitede), super beach (denize sıfır), select (4 yıldızlı ve her şey dahil sistemli), comfort (3-5 yıldızlı uygun fiyatlı), charm (3-5 yıldızlı; self servis, kahvaltı veya yarım pansiyon seçenekli), smart&yummy (3-5 yıldızlı her şey dahil sistemli) ve small&friendly (yerel ve bilindik, özgün atmosferli) olmak üzere 7 farklı kategoride otellere sahip. LABRANDA Hotels&Resorts, her yıl 500 binden fazla konuğa mükemmel kalitede, ödenen ücretin karşılığının alındığı, her şey dahil paketlerin bulunduğu, eşsiz sahil destinasyonlarında hizmet veriyor.