Brand Week İstanbul, 5. yılında efsaneleri ağırlıyor

Last Updated on 16 Ekim 2017 by Turizm Günlüğü

Brand Week Istanbul’un bu seneki teması “Legends”, efsanelere saygı duruşu niteliğindeki tanıtım videosuyla duyuruldu.

Yılın en ilham verici haftası olacak Brand Week Istanbul 2017, 6-10 Kasım’da Zorlu Center PSM’de gerçekleşecek.

Ağırlayacağı isimlerle büyük bir heyecan yaratan Brand Week Istanbul, tüm konuşmacıların kendi alanında birer efsane olduğu beşinci yılında “Legends of Marketing”, “Legends of Creativity”, “Legends of Entertainment” ve “Legends of Sports” başlıklarına ayrılıyor.

“Legends of Marketing” kapsamında Iron Maiden’ın solistliği, pilotluk ve girişimciliği aynı bünyeye sığdıran Bruce Dickinson; gelecek sene ne yiyeceğinizi bugünden öngören besin fütüroloğu Dr. Morgaine Gaye; pazarlama dünyasının duayen ismi Prof. Dr. Russell Belk; “Big Data” konusunun babası Prof. Dr. John Deighton gibi efsaneler konuşmacı olarak programda yer alıyor.

YARATICI İSİMLER BİR ARADA

“Legends of Creativity” gününde “Think Different” kampanyasını yaratıcılık dünyasına hediye eden Apple’ın efsanevi kreatif direktörü Ken Segall, reklamcılık sektörüyle sosyal medyayı daha derinlemesine buluşturabilmek adına çalışmalarını yürüten Facebook Küresel Kurumsal Pazarlama Başkan Yardımcısı Sarah Personette; Burger King reklamlarıyla markalar dünyasına benzersiz bir soluk getiren Anselmo Ramos; komedinin diğer adı Cem Yılmaz ve daha birçok efsane katılımcılarla buluşuyor.

FARKLI ALANLARIN EFSANELERİ

“Legends of Entertainment”da neredeyse her büyük tasarım ödülünün sahibi olmasıyla dehası tescilli Stefan Sagmeister; “The Big Issue” dergisiyle iş dünyasının en ilham verici liderlerinden birine dönüşen Baron John Bird; efsane sanatçı ve sporcuların en az onlar kadar efsane menajeri Robin Courage ve çok daha fazla konuşmacı konuşmalarıyla ilham kaynağına dönüşüyor.

SPOR DÜNYASININ İKONLAŞMIŞ İSİMLERİ

“Legends of Sports” ile “Sarı Fırtana” Metin Tekin, Beşiktaş efsanesi Ali Gültekin, “Bay Gol” Feyyaz Uçar, Şampiyonlar Ligi dehası Jamie Graham gibi konuşmacılar yılın en ilham verici haftasında yerini alıyor.

Efsanelerin İstanbul merkezinden bir hafta boyunca tüm dünyaya ilham yayacağı Brand Week Istanbul 2017 her bir oturumunda kendi alanında zirveye ulaşanları ağırlıyor.