Fenover Türkiye’den sosyal medya fenomenlerine ödül

Last Updated on 21 Ekim 2017 by Turizm Günlüğü

Türkiye’de ilk kez Medyadoktoru Yapım firması tarafından üretilen Fenover, Fenomen Ödülleri Mart 2018 tarihinde gerçekleşecek.

Türkiye Fenomen Ödüllerinin danışmanları arasında yer alan sivil toplum kuruluşu USMED (Uluslararası Sosyal Medya Derneği) Başkanı ve projenin ana jürilerinden Said Ercan’nın yanı sıra projenin üreticisi ve yapımcısı Savaş Uğurlu organizasyon hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

PROJENİN ANA TEMASI “TEMİZ SOSYAL MEDYA”

Ülkemizde 5 yaşından 100 yaşına kadar herkesin vazgeçilmezi sosyal medyanın doğru anlatılması ve sosyal medyanın insanlar üzerindeki olumlu yanlarını ön plana çıkartmak amacıyla Fenover (Fenomen Ödülleri) projesini gerçekleştireceklerini belirten Yapımcı Savaş Uğurlu, “Fenover Fenomen Ödülleri bir tutkunun ödüllendirilmesini amaçlıyor. Uluslararası boyutta alanında bir ilk olma özelliği taşıyacak olan ve ilki 2018 Mart ayında gerçekleşecek olan Fenomen Ödülleri projemizin sloganı ve amacı “Temiz Sosyal Medya” olacak. Alanında en başarılı ve milyon takipçiye ulaşan 15 değerli Facebook, Twitter, Snapchat, İnstagram, Youtube fenomeninin ana jüriliğinde, 30 ayrı kategorideki Fenover’a, halkın da oyları ve katılımı ile ödül verilecek.”

Türkiye Fenomen Ödülleri’nin üreticisi ve yapımcısı Savaş Uğurlu

“DOLU DOLU BİR ÖDÜL GECESİ OLACAK”

Türkiye Fenomen Ödülleri (Fenover) kapsamında birçok sürprizin de gerçekleşeceğini belirten Uğurlu, “Fenover’da, Fenomen Zirvesi gerçekleştireceğiz. Zirvede Moda, Teknoloji, Gezi, Seyahat ve Yemek Fenomenleri konuşmacı olarak takipçileri ile buluşacaklar. Projemize destek sağlayanlara reklam alanları vereceğimiz Fenomen Ödüllerinde fenomenlerin ve Türkiye’nin üreten kişi ve kurumların kendilerini anlatmasına imkanı vereceğiz” dedi.

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan

“FENOMENLERİMİZİN TANITILMASI İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ”

Türkiye Fenomen Ödüllerinin destekçisi ve danışmanlığını yapan USMED (Uluslararası Sosyal Medya Derneği) Başkanı ve projenin ana jürilerinden Said Ercan ise ”Fenomen Ödülleri gecemizde Sosyal Medyayı doğru kullanarak milyonlarca takipçiye ulaşan 15 jürimiz her kategoride 3 isim belirleyecek, belirlenen isimler arasında birinci olacak ismi halkın SMS oyları belirleyecek. Ana jürimiz ve halkın oyları ile birinci olacak isim yılın en Fenover ismi olacak. Gecede birinci olan isimler 15 ana jürimizin tüm takipçileri ile paylaşılacak. USMED olarak gençlerimizin gözünde bir kanaat önderine dönüşen fenomenlerin, standartlarının belirlenmesi, etik değerlere dikkat edilmesi, sosyal sorumluluk alanında faaliyet gösteren fenomenlerin ön plana çıkartılması, dijital diploması alanında vatanı ve milleti ile barışık, çalışkan, üretken ve kendini geliştirmiş fenomenlerin dünya çapında tanıtılması için gayret göstereceğiz’’ dedi.