Southwest’in yeni rotası Honolulu

Last Updated on 20 Ekim 2017 by Turizm Günlüğü

Southwest Airlines, Amerika’nın en gözde rotalarından California – Hawaii’yi mercek altına aldı. Yapılan açıklamada 2018 içerisinde Honolulu’ya uçuşların başlatacağı ancak herhangi bir net tarihten veya kalkış için hangi şehirlerin seçileceğinden bahsedilmedi.

Kısa uçuşlara bağlı kalan Southwest Airlines, son dönemde ağını genişleterek Meksika, Orta Amerika ve de Birleşik Devletler içerisinde daha uzun uçuşlara yöneldi.

İZİN İÇİN FAA’YA BAŞVURULDU

Hawaii ile birlikte Southwest Airlines, aktarmasız 6 saatle kendine ait en uzun uçuşlardan birini hizmete sunmuş olacak. Uçuşun büyük kısmı okyanus üzerinde gerçekleşeceği için uçaklarına fazladan güvenlik ekipmanı eklemeleri gerekecek. Southwest yetkilileri hizmet sunumu hususunda gerekli izinleri alabilmek adına ABD Ulusal Havacılık Dairesi (FAA)’ne başvurduklarını bildirdi.

ODAMİGO İLE DAHA KOLAY

Odamigo Ways & Rooms dünyada Southwest Airlines de dahil olmak üzere 180 düşük maliyetli taşıyıcı ile birlikte 900’den fazla hava yolunu tek bir platforma toplayarak ve 73 ülkenin yerel fiyatlarını sadece TÜRSAB üyesi seyahat acentelerine açarak, bilet keserken yaşanan zorlukları minimuma indirmeyi amaçlıyor. Yüzde 40’a varan avantajlı fiyatlarıyla ve acentelere zaman kazandıracak çözümleri ve sürekli canlı destek sağlaması ile de müşterilerine her daim cevap verebiliyor.