Samsonite Türkiye, “Avrupa Birincisi”

Last Updated on 17 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

Seyahat ürünleri arasında öne çıkan bir marka olan Samsonite’ın Avrupa ülkelerinde gerçekleştirdiği ‘Gizli Müşteri’ projesinde en yüksek oyu alan Samsonite Türkiye, “Avrupa Birincisi” oldu.

Samsonite tarafından yıl boyunca üç kez yapılan ‘Gizli Müşteri’ denetiminde mağazalar belirli kriterlere göre değerlendirilip aldıkları puanlar toplanıyor. Buna göre Samsonite Türkiye, toplamda 78.6 puan ile Avrupa’daki mağazaların zirvesine yerleşti.

Samsonite Türkiye, ‘Gizli Müşteri’ değerlendirmelerinde, özellikle Vitrin, Mağaza Genel Görünüm, Personel, Karşılama, İhtiyaçları Anlama, Uğurlama gibi kriterlerde çok yüksek ortalamalara ulaşarak ilk sıraya yerleşti.

Habersiz olarak yapılan denetimlerde Avrupa’daki tüm Samsonite mağazalarının aldığı ortalama puan yüzde 68.2 olarak gerçekleşirken Samsonite Türkiye ise yüzde 78.6 puana ulaştı. Değerlendirmelerde en yüksek puanı alarak zirveye çıkan Samsonite Türkiye’nin ardından İrlanda ikinci, İsviçre ise üçüncü sırayı alan ülkeler oldu.

Samsonite Türkiye Genel Müdürü Cenk Pınar

“UZUN SÜRELİ ÇALIŞMALARIMIZIN NETİCESİNİ ALDIK”

Samsonite Türkiye Genel Müdürü Cenk Pınar, ulaştıkları başarıdan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Samsonite Türkiye ekibi olarak, Avrupa birinciliğini ülkemize getirmekten gurur duyduk. Dünyanın en büyük valiz üreticisi markası olan Samsonite’ın Türkiye’deki başarısı, uzun bir zamandır sürdürülen çalışmaların neticesi. Samsonite Türkiye ekibi her konuda uzmanlaşmış, yenilikçi ve nitelikli kadrosuyla, etkili eğitimlerin neticesini alıyor. Avrupa’ya örnek olmayı sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de bu başarıları sürdüreceğimize inanıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızı da bu başarıdan dolayı kutluyorum.”