Bentour, Türkiye tanıtımına devam ediyor

Last Updated on 28 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

Bentour Reisen, Türkiye tanıtım çalışmaları kapsamında Almanya, Avusturya ve İsviçre’den gelen “Seyahat Acente Partnerlerini” Antalya’da ağırlayarak keyifli dakikalar yaşattı.

Antalya’nın Belek ilçesinde gerçekleştirilen Comedy ve Magic Night organizasyonunda çalıştay ve eğlence bir araya getirildi. Organizasyon kapsamında 800 katılımcı üç gün boyunca Türkiye’nin misafirperverliğini yaşadı.

Organizasyonun birinci gününde Bentour tarafından sunulan Antalya ya da Side turlarına büyük rağbet gösteren katılımcılar, akşam yemeği için Rixos Land of Legends tesisin kokteyl davetinde ağırlandılar.

KATALOG YENİLİKLERİ TANITILDI

Organizasyonun en önemli günü olan 24 Kasım Cuma tarihinde katılımcılar sabah seansına Gloria Hotels & Resorts tesisinde 2018 katalog tanıtımı ile başladı. Bentour Reisen Product/Ürün Müdürü Dieter Reiser ve Pazarlama Müdürü Christian Hauk ziyaretçileri 2018 Türkiye Kataloğun yenilikleri ve diğer ülkeleri kapsayan “Select” Kataloğu hakkında bilgilendirdi.

ZİYARETLER VERİMLİ GEÇTİ

Gloria otel grubunun tanıtımı ve 30 otel partnerlerin katkıları ile oluşan fuar organizasyonu da programın diğer bölümünü oluşturdu. Rotasyon sistemi ile gruplar halinde programın gerçekleşmesi, ziyaretin bireysel görüşmeler yapılmasını sağlayarak verimli geçmesini sağladı.

LÜKS OTELLERDEN GELDİLER

Ziyaretçiler, gala gecesinin ev sahipliğini yapan, Antalya Lara’da yeni açılan Royal Seginus otelinde ağırlandı. Katılımcılar, bu yıl Antalya Elite Lara, Aska Lara, Barut Lara, Delphin Imperial, Susesi Luxury ve Royal Seginus, Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort otelleri oldu.

NOVANTA TOURİSTİK’TEN MÜKEMMEL İŞ

Bentour Reisen’in incoming partneri Novanta Touristik, bütün lojistiği büyük bir titizlik ile sağlayarak, organizasyonda mükemmel bir iş çıkardı.

TÜRKİYE TANITIMLARINA DEVAM

Saat 19:00’da sahne alarak büyük gala gecesini başlatan Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, kendisinin ve ekibinin Türkiye turizmi için büyük bir aşkla çaba gösterdiklerini ifade ederken son iki yılda Türkiye tanıtımını yoğun bir şekilde sürdürdüklerinin ve Türkiye’yi aktif bir şekilde pazarladıklarının altını çizdi. Uğur, konuşmasının devamında “Ürün yelpazesinin genişlemesine rağmen Bentour Reisen bir Türkiye Spesiyalisti olarak faaliyetlerini sürdürecektir” dedi.

PARTNERLERİMİZİN DESTEKLERİYLE ARTIŞ SAĞLADIK

Deniz Uğur “Seyahat acentelerin ve turizmdeki partnerlerimizin destekleri sayesinde şu an sona ermekte olan mali yılında artış sağlayabildik” diye sezonu olumlu yorumlarken, “Bentour Comedy ve Magic Night organizasyonu ile 2018 startı ve programın tanıtmanın dışında salonda bulunan bütün ziyaretçilere ve partnerlerimize başarılı geçen 2017 yılı için teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Bentour Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur

KADİR UĞUR’DAN VİDEOLU SÜRPRİZ

Bentour Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur da misafirlere bir video mesajı ile geceye damgasını vurdu.

TATİL HAYALLERİNİN GERÇEKLEŞMESİ İKİ FİRMANIN ORTAK HEDEFİ

SunExpress CEO’su Jens Bischof, bu yıl da ana sponsor olarak organizasyona destek olan SunExpress adına ziyaretçileri selamlayıp, havayolu şirketinin gelişi ile ilgili bilgileri aktarırken, Bentour ve Sun Express’in işbirliğinin de altını çizdi: “Tatil hayallerin gerçekleşmesi, Bentour Reisen ve SunExpress’in ortak hedefidir. Yıllardır Türkiye turizmi için reklam kampanyaları lanse ederken, SunExpress Türkiye için son derece önemli bir partner olmaktadır.”

DESTEK OLMANIN GURURUNU YAŞIYOR

2017 yılında da Bentour Comedy ve Magic Night in Bayrağı olarak yaklaşık 600 seyahat acente yetkililerini ve basın mensuplarını Almanya, İsviçre ve Avusturya da bulunan 10 şehirden Antalya’ya getiren Jens Bischof, bu organizasyona aktif olarak destek olabilmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

İLK KEZ YÜKSEK PRESTİJLİ BRÖVEYE

2018 Benswisclub otellerin plaketleri sahne de kendilerine takdim edilrken, bu yıl ilk defa Pine Bay Resort, Delphin Be Grand ve Royal Seginus bu yüksek prestijli bröveye sahip oldular.

EN İYİ SATIŞ YAPAN ACENTE ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Her yıl olduğu gibi gecede 2018 sezonun en iyi satış yapan acenta ödül töreni de gerçekleşti: Ödüllerin sahipleri bu yıl Al-Star Reisebüro Herford/Bielefeld, Magic Tours Dinslaken ve Aydeniz Reisen Will/İsviçre acentalarından oluştu.

ÜNLÜ SİHİRBAZDAN ŞOV

Gecenin eğlence kısmında Bentour Reisen, bu yıl ilk defa programa bir sihirbazı dahil etti. 2011 yılında sihir dünyasının Oscarı olarak da bilinen yüksek prestijli Merlin Award sahibi Doruk Ülgen, 30 dakikalık şovu ile seyircileri mest etti.

Programın ikinci kısmında sahne alan Almanya komedi dünyasının en önemli sanatçılarından Türk kökenli Fatih Çevikkollu seyircileri güldürdü.