Erciyes Kayak Merkezi’nde hedef yüzde 85 doluluk

Last Updated on 1 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Erciyes + Kapadokya turlarına, özellikle yurtdışından ilgi büyük. Bu sene Erciyes’te, termal kaplıca suyu bulundu ve seneye Erciyes’teki tesislere verilmeye başlanacak.

Erciyes Kayak Merkezi, “Kar Garantili” bir kayak merkezi. Bu sebeple, Kasım ve Mart tarihleri arasında kar garantisi veriyor. Genellikle kayak sezonu, kayakçılar açısından Mart başında bitmekle birlikte, tecrübeli kayakçılar kayak sezonunun sonunu da tercih ediyor. Çünkü, Mart ayında karlar yumuşamaya başlıyor ve daha iyi kayak yapılabiliyor.

Bu sene kesin rezervasyonların Eylül ayında gelmeye başladığını kaydeden Radisson Blu Hotel Kayseri Satış ve Pazarlama Direktörü Menderes Karaküçük, “Eylül ayından itibaren, hem sezona, hem sömestre dönemine kesin rezervasyonlar almaya devam ediyoruz. Bu sene, kayak sezonunda %85, sömestr döneminde %100 hedefliyoruz” dedi.

“Erciyes + Kapadokya” turları

Kültür Kayağı projesinin geliştirilerek devam ettiğini ifade eden Menderes Karaküçük, şunları söyledi: “Erciyes + Kapadokya turlarına, özellikle yurtdışından ilgi büyük. Bu sene Erciyes’te, termal kaplıca suyu bulundu ve seneye Erciyes’teki tesislere verilmeye başlanacak. Böylece kayak + kaplıca + Kapadokya şeklinde bir konsept de oluşacak. Kayseri, ülkemizde henüz yeterince tanınmıyor. Birçok turistik yerden çok daha fazlasına sahipken, bunlar bugüne kadar bir sır gibi saklanmış. Aynı durum, kayak merkezi için de geçerli. Avrupa’daki çoğu kayak merkezinden fazlasını, çok daha düzenli bir şekilde sunsa da, Erciyes Kayak Merkezi de dünya kayakçıları arasında yeni yeni tanınıyor. Son yıllarda yerli ve yabancı acentalar, Kayseri için kayak paketi programının yanı sıra, kültür turizmi programı yapmak için de çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.

Radisson Blu Hotel Kayseri Satış ve Pazarlama Direktörü Menderes Karaküçük

Geleneksel kayak paketi hazır

Kayakçıların her sene tercih ettiği geleneksel kayak paketlerini oluşturduklarını anlatan Menderes Karaküçük, şunları kaydetti: “Kayak paketi satışlarımız, Eylül ayında başlamıştı. Kayak paketimizde, single 319 TL; double 449 TL; 4 kal 3 öde single 1.070 TL; 4 kal 3 öde double 1.570 TL’dir. Sezonun yanı sıra, sömestre dönemi paketlerini de açıkladık. Sömestre döneminde single 380 TL; double 540 TL; 4 kal 3 öde single 1.280 TL; 4 kal 3 öde double 1.880 TL’dir. Hazırlanan bu konaklama paketlerine; konaklama, kahvaltı, Erciyes Kayak Merkezine (Tekir Kapı) gidiş- dönüş transfer ve günlük limitsiz Ski Pass bu fiyatlara dahil” diye konuştu.

Otelin sahibi olan Artaş İnşaat A.Ş ‘nin turizm yatırımları koordinatörü Recep Arifoğlu şunları söyledi: “Misafirlerimizin göstermiş oldukları teveccüh, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Grubumuzun 40 yıla yaklaşan otelcilik tecrübesi ve gelişmenin sonsuza kadar süren bir dinamik olduğunun bilinci ile hiç hız kesmeden daha iyisini yaparak, misafirlerimize hak ettikleri daha iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz” dedi.