Pegasus’tan “Uç Uç Günleri”ne özel yüzde 30 indirim

Pegasus

Last Updated on 7 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Pegasus Hava Yolları, seyahatseverleri geleneksel “Uç Uç Günleri” kampanyası ile Aralık ayında seçili dış hatlara yüzde 30 indirimli uçuruyor.

Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 7-8 Aralık tarihlerinde www.flypgs.com’dan veya Pegasus’un mobil uygulamasından alan Pegasus Plus üyeleri, 10 Ocak – 24 Mart 2018 tarihleri arasında Viyana, Saraybosna, Köln, Frankfurt, Münih, Stuttgart, Atina, Amsterdam, Üsküp, Bükreş, Belgrad, Barselona, Madrid, Kharkiv, Lviv, Zaporijya, Brüksel Charleroi, Prag, Kopenhag, Hamburg, Berlin, Budapeşte, Cenevre, Roma ve Milano’ya yüzde 30 indirimli fiyatlarla uçabilecek.

Pegasus Plus programının ING Bank ile ortak kredi kartı Pegasus Plus Kart sahipleri ise kampanyadan yararlanarak biletlerini yüzde 40 indirimli satın alabilecek.

Aralık ayı “Uç Uç Günleri” indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil kanalları üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak faydalanabilir.

Pegasus Plus programının ING Bank ile ortak kredi kartı Pegasus Plus Kart’a başvurmak isteyenler ise www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/kartlar/ing-pegas… adresini kullanabilir.

Pegasus’un Uç Uç kampanyasıyla ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşılabilir.