BİKAP’tan Alışveriş Şenliği

Yeliz Keskin, Bilge Kuru Eren, Ebru Erbaş, Öznur Yakın

Last Updated on 29 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Başarılı İş Kadınları Platformu’nun (BİKAP) yılın son alışveriş ve eğlence şenliğinde Samsunlular doyasıya alışverişin keyfini çıkardı.

Alışveriş ve sosyal sorumluluğu bir araya getiren şenliğe Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katıldı.

Üç başarılı iş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş’ın koordinatörlüğündeki BİKAP, yılın son alışveriş ve eğlence şenliğini 26 Aralık Salı günü Samsun’da gerçekleştirdi.

Alışveriş şenliği, Yeliz Keskin’in ev sahipliğinde ve Yeşilyurt AVM, Ezgililer Eğitim Kurumları’nın destekleriyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda sabahtan akşama kadar binlerce kişiyi ağırladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz stantları gezdi.

GELİRİN BİR KISMI BAĞIŞLANACAK

Alışveriş şenliğinden elde edilen gelirin bir miktarı Karadeniz İlleri Kadın Platformu (KİKAP) ve Samsun Yardımseverler Derneği’ne bağışlanacak.

ÜNLÜ MARKALARLA BULUŞTULAR

İstanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep’ten sonra turneye Samsun’da devam eden BİKAP, yine birbirinden ünlü markalar ve isimlerle harika bir alışveriş şenliğine imza attı.

Aslı Şen, Melda Aksu, Emel Yıldırım, Gülnur Güneş, Özlem Yıldız, Rabia Kurşun ve Esra Şahin gibi ünlü isimler kendi stantlarını açarak birbirinden güzel ürünlerini Samsunlular ile buluşturdu.

Avşar Estetik Doktoru Dilek Avşar, estetik trendleri hakkında katılımcıları bilgilendirirken, A Beauty İstanbul uzmanları da ziyaretçilere makyaj, saç ve kaş şekillendirme uygulamaları yaptılar.