TAV, yeni yolcu salonunu Kopenhag’da açtı

Last Updated on 18 Ocak 2018 by Turizm Günlüğü

TAV İşletme Hizmetleri, yolcu trafiği açısından İskandinavya’nın en yoğun havalimanı olan Kopenhag’daki yolcu salonunu hizmete açtı.

Özel yolcu salonu işletmeciliği alanındaki büyümesini sürdüren TAV İşletme Hizmetleri’nin portföyüne eklediği 30. havalimanı Kopenhag oldu.

Kopenhag Havalimanı’nda bulunan Primeclass Lounge’ı 10 yıl süreyle işletecek olan TAV İşletme Hizmetleri’nin Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, yolcularının değişen ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürün ve hizmetler geliştiren şirketlerine Kopenhag Havalimanı’nı eklemekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan

Global bir şirket olarak, bu iş modeliyle, çok daha geniş coğrafyalarda faaliyet gösteren bir havalimanı hizmet şirketi olmayı hedeflediklerini belirten Ali Bora İşbulan, Bu amacımızın ülkemizin tanıtımına ve imajına yapacağı pozitif katkıya da yürekten inanıyoruz. TAV İşletme Hizmetleri olarak salon işletmeciliğinin yanı sıra TAV Havalimanları Holding bünyesindeki havacılık dışı gelirleri de yönetiyoruz. Ayrıca Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinde havalimanı, demiryolu, denizyolu ve kruvaziyer terminallerindeki reklam ve tanıtım alanlarının pazarlanması ve ticari alan tahsisi sağlanması gibi faaliyetleri de yürütüyoruz. Öte yandan yılda 100 binden fazla yolcuya karşılama ve uğurlama hizmeti de verirken aynı zamanda CIP Servis, TAVPort.com, Airporteasy.com, TAV Passport Card, primeclass ve Lounge Card gibi üyelik programlarını da yönetiyoruz” dedi.

Tüm dünyada işlettiği 57 yolcu salonunda günde 13 bin yolcuya hizmet veren TAV İşletme Hizmetleri, son olarak Danimarka’nın ana giriş kapısı olan havalimanı 2017’de 29,2 milyon yolcuya hizmet verdi.