BW Citadel’den, evlenecek çiftler için büyük hazırlık

Last Updated on 22 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

Evlenecek çiftlerin düğün, kına ve nişan için tercih ettiği mekanların başında gelen BW Citadel Hotel, bu yıl 200’ü aşkın organizasyona imza atmaya hazır.

Tarihi yarımadanın romantik otelleri arasında bulunan BW Citadel Hotel, yaz aylarındaki hafta sonlarına ilişkin rezervasyonlarını almaya başladı. Düğün paketleri ise kişi başı 120 TL ile 170 TL arasında değişiyor.

Kanada, Rusya, Almanya, İngiltere, Hollanda, Arap ülkeleri dahil dünyanın dört bir yanından yabancı çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği otellerin arasında yer alan BW Citadel Hotel’in Ziyafet Müdürü Tuğçe Gümüş, bir düğün mekanından en büyük beklentinin “güven” olduğunu ifade ederek evlenecek çiftlerin beklentilerini şöyle aktardı:

“Kendilerine satış esnasında taahhütte bulunulan servis, programlama, yemek kalitesi ve güler yüzlü hizmetin davet sonuna kadar yerine getirilebilmesidir. Özetle, otelimizin kaliteli hizmeti ve muhteşem manzarasıyla, bölgenin eşsiz tarihi dokusu buluşunca başarımız kaçınılmaz olmaktadır. Ayrıca otelimiz bu sene, Best Western İnternational Kalite Denetimi’nden en yüksek puan olan ‘bin’ tam puanı almıştır.”

BW Citadel Hotel’in Ziyafet Müdürü Tuğçe Gümüş

“SATIŞ YOĞUNLUĞUMUZ DAHA DA ARTTI”

Bu yıla ilişkin yoğun rezervasyon talepleri geldiğini belirten Tuğçe Gümüş, 2018 yılının kendileri için hızlı başladığını belirterek “Yıllardır artan kalitemiz ve güven veren markamız sayesinde, davet vermek isteyen çiftlerimizin, güven çemberinde ilk akıllarına gelen veya yönlendirildikleri uygun bütçeyle en kaliteli hizmeti sunan mekanlardan birisi olduğumuz için, her geçen yıl yoğunluğumuz daha da artıyor. Kısaca, satış esnasındaki güvenilirlik ve yardımsever tutumumuz, davet gününe kadar sağladığımız profesyonel desteğimiz ve davet günü tüm personelimizin aşkla çalışması, yıllar içinde sektördeki yerimizi sarsılmaz derecede güçlendirmiştir” diye konuştu.

“HİZMET KALİTEMİZDEN ASLA ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”

“Misafir memnuniyetine üst düzeyde önem veren işletme vizyonumuz sayesinde, gerek ürün kalitesinden, gerek hizmet kalitesinden asla ödün vermeyiz” diyen Gümüş, aşkla çalışan personelleriyle hem davet sahiplerine hem de onların misafirlerine güzel bir hizmet sunduklarını belirterek “Geleneklerimizi yenilikler ile harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz. Aynı zamanda, online mecralarda hakkında olumlu yorumlar yapılan nadir işletmeler arasında yer almamız da, ayrı bir gurur vermektedir” dedi.