Sığacık-Samos Adası feribot seferleri yeniden başladı

Last Updated on 20 Nisan 2018 by Turizm Günlüğü

Teos Marina’dan Yunanistan’ın Samos Adası’na bugün yapılan sefer ile birlikte feribot seferleri yeniden başladı.

İki turizm cenneti arasında gerçekleştirilen seferde Samos’lu ada sakinleri, dostluk ve hasretle Seferihisar’dan gelen Türk misafirlerini karşıladı.

20 Nisan Cuma günü Seferihisar Sığacık’tan Samos Adası’na yapılan feribot seferine katılan Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü, “Birbirine coğrafyasıyla, kültürüyle ve yemekleriyle bu kadar yakın olan iki ülke halklarının, bir araya getirilmesinde katkımız olduysa ne mutlu bize. Samos halkının dostça karşılamasına ve hasrete son veren kavuşmaya bir kez daha şahit olduk” dedi.

Turizm-Samos Star (TURSEM) Firma Yöneticisi Seda ve Sena Yıldırım kardeşler ise geçtiğimiz yaz sezonunda 17 bin kişinin seyahat ettiğini, Yunanistan’ın en güzel adalarından biri olan Samos’un muhteşem doğası ve zengin mutfağıyla yine Türk komşularını beklediğini belirtti. Geçen yıla göre 2018 yaz sezonundan daha da ümitli olduklarını vurgulayan Yıldırım, iki turizm cenneti arasında köprü olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

TURSEM’DEN HAFTANIN 4 GÜNÜ SEFER

Her yaz olduğu gibi Sığacık’tan keyifli bir feribot yolculuğu ile uygun fiyatlı bir Yunan Adası Samos turu düzenleyen TURSEM, Teos Marina ve Samos Limanları arasında haftanın dört günü Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak seferlerle binlerce kişiyi taşıyacak.

GÜMRÜK ÇIKIŞINDA SETUR DUTY FREE MAĞAZASI

Teos Marina’nın Gümrük çıkışında bu yıl ilk kez Duty Free mağazası hizmete açılıyor. Çok yakında faaliyete başlayacak Setur Duty Free mağazasından alışveriş yapma imkanı olan Samos yolcuları, sabah saat 08:00’da hareket edecek, 400 kişi kapasiteli feribotla 1 saat 55 dakika süren yolculuğun ardından Samos Limanı’a varıp Samos Adası’nı doyasıya gezebilecek.

HER ŞEY 49 EURO

20-29 Nisan tarihleri arasında tanıtım turlarında günübirlik feribot bileti, yanında ada turuyla beraber 25 Euro’dan satıldı. Feribot bileti, bir gece konaklama ve ada turu fiyatı ise sadece 49 Euro olacak. Yeşil pasaporta vize gerektirmeyen turlarda, normal pasaport için Schangen Vizesi alınması gerekiyor. Kapıda vize uygulaması iki hükümet ve Avrupa Birliği arasında yapılan anlaşmayla bu yıl da uygulanacak.

NOT: Seferlerle ilgili detaylı bilgiye www.samosstar.com adresinden veya Teos Marina’da bulunan Samos Star irtibat ofisinden bilgi alabilir, rezervasyon ve bilet alma işlemlerinizi yapabilirsiniz.