Häfele’in, mobilyaları yöneten yeni ürünü Yapı Fuarı’nda

Babil Mutfak

Last Updated on 10 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Häfele; mobilya, aydınlatma ve ses sistemlerini akıllı cihazlarla yöneten yeni ürünü Häfele Connect’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Tüm yaşam alanları için sistematik yaklaşım ve yenilikçi çözümler sunan Häfele, “Geleceği düşünüyoruz” temalı ürün ve konseptleriyle 08 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen fuarda yerini aldı.

Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirirken çok sayıda ulusal ve uluslararası ziyaretçi de ağırladı.

Häfele Connect’in çözümleriyle birlikte, mekanları çok amaçlı kullanılabilen yaşam alanlarına dönüştüren donanımlar, hayata sürpriz ve konfor katan çözümler ve daha fazlası fuarın 8. Hall H301 nolu Häfele standında yer alıyor.

Häfele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun

“PİYASANIN NABZINI TUTUYORUZ”

Yapı sektörünün çok hızlı devinim içerisinde olan bir sektör olduğuna dikkat çeken Häfele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu yapılanmada Türkiye’de bütün yolların kesiştiği bir yerde durduklarını söyleyerek, “Bir tarafta mobilya, kapı ve mutfak üreticileri; bir tarafta yatırımcılar, müteahhitler, diğer tarafta ise otel yatırımları, konut ve hastane yatırımları… Bunların hepsinin arkasındaki donanımları ve aksesuarları biz ürettiğimiz için piyasanın nabzını tutuyoruz” dedi.

“BİR KADININ KONUTTAN BEKLEDİĞİ HER ŞEYİ AYNI ANDA SAĞLIYORUZ”

Her yıl çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Yapı Fuarı’nın önemli bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Uytun, kendilerininde Häfele olarak bu fuara çok özel bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Häfele’nin bugün 95 yıllık tecrübe ve biriktirdiği uzmanlıklarla geliştirdiği Häfele Concept Project’te kullandığımız uzmanlıklar çok çeşitli. Burada konutun içindeki tüm yaşam alanlarını belirleyip, mutfakta ayrı, banyoda ayrı, vestiyerde ayrı çözümler geliştiriyoruz. Bu iş derin bir uzmanlık alanı gerektiriyor. Tüm bu ihtiyaçları karşılayacak şeyleri fiziki sınırlar içerisinde renk ve stil uyumuna dikkat ederek yapıyoruz. Kısacası bir kadının konuttan beklediği her şeyi aynı anda sağlıyoruz. Konutun her yerinde olduğumuz ve yaşama dokunup yaşamı kolaylaştırdığımız için de çok rağbet görüyoruz. Bu fuarda da birçok yeni ürünü bir araya getirdik. Özellikle de yeni çözümlerle çok ilgi göreceğimize inanıyoruz.”

Vogia Mutfak

TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİ MOBİL CİHAZLARLA KONTROL EDİN

Fuarda “Geleceği düşünüyoruz” konseptiyle yer aldıklarına dikkat çeken Uytun, “Yenilikle teknolojiyi buluşturduğumuz bir yer bu fuar alanı. Bu sene Häfele Connect adında bir ürünün lansmanını yapıyoruz. Häfele Connect, daha önce sergilediğimiz mobil aydınlatma sistemlerini, elektrikli kayar kapak sistemlerini ve TV lift gibi teknolojiyi birleştiren ürünleri bir akıllı mobil cihazlar aracılığıyla kumanda edebileceğiniz bir sistem. Bu sistem ile artık kontrol mekanizması tamamen sizde oluyor” diye konuştu.

Vogia Giyinme Alanı

MOBİLYALARI YÖNETEN BİR SİSTEM

Akıllı mobilyalar artık geleceğe dair bir hayal olmaktan çıkıyor; Häfele Connect BLE kutusu ve uygulaması sayesinde artık hayatımıza giriyor. Häfele Türkiye’nin uygulamaya geçirmeye hazırladığı Häfele Connect, bugün için akıllı mobilyaları kontrol eden, ileride ise evleri de akıllı mekanlar haline getirecek bütünleşik bir sistem içeriyor.

Babil Banyo Alanı

MİMARİ ÇÖZÜMLERE BAKIŞ

Häfele, mekan konseptlerinin yanı sıra mimari projelere özel yenilikçi çözümler, renk ve stil sistematiği içinde sunulan özel tasarım kapı kolları ve kulplar ile özel kapı çözümleri gibi birçok yeni ürün ve çözümüyle de dikkat çekti.