Tripoki ile Sziget Festivali’ne otobüsle yolculuk

Last Updated on 6 Temmuz 2018 by Turizm Günlüğü

Sziget Türkiye ve Tripoki, Avrupa’nın en büyük kültür ve müzik festivallerinden biri olan Sziget Festivali için güçlerini birleştirdi. Türk festivalciler, bu sene ilk kez Sziget Festivaline otobüsle gidebilecek.

Sziget Türkiye’nin resmi seyahat sponsoru olan Tripoki, hem konaklama hem de ulaşım ihtiyaçlarını Sziget Festival bileti ile bir araya getirilebilecek sepet uygulamasıyla karşılayacak.

8-15 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek festivalin seyahat paketi satışlarına www.tripoki.com adresinden başlayan Tripoki; konaklama, ulaşım, transfer gibi seyahat ihtiyaçlarıyla tamamlanabilen festival biletleriyle 360 derece seyahat deneyimi sunacak.

Tripoki hem otobüs hem de uçak turu seçenekleriyle ulaşım seçeneklerini de genişletecek. Tripoki ve Sziget Türkiye işbirliğiyle bu yıl ilk kez festivale otobüs de kaldırılacak. Yaklaşık 20 saat sürmesi planlan otobüs seyahatinde, yol boyunca birbirinden harika lokasyonlarda küçük molalar da verilecek.

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILAR ÖZGÜRLÜK ADASINDA

Arctic Monkeys, Dua Lipa, Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Shawn Mendes, BaBa ZuLa ve yüzlerce dünyaca ünlü müzik devinin sahne alacağı Sziget Festivali, Budapeşte’de Tuna nehri üzerinde yer alan Óbudai Adası’nda düzenlenecek. Festival, eşsiz konserleriyle 450 binden fazla müziksevere eğlence ve müzik dolu muhteşem bir atmosfer sunacak.

Türkiye’deki online seyahat platformları arasında bir ilki gerçekleştirerek, kullanıcılarının tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra dünyanın dört bir ucundan farklı etkinliklere bilet ve etkinlik paketi sunan Tripoki, tüm kredi kartı sahiplerine de 9’a kadar diledikleri sayıda taksit imkanı veriyor.

Bu yaz çok konuşulacak 5 müzik festivali!