Bu yaz Nikki Beach’de eğlence doruklarda yaşanacak

Last Updated on 20 Haziran 2018 by Turizm Günlüğü

Dinamik beach club konseptine sahip olan Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, gelenekselleşmiş etkinlikleri ile misafirlerini bekliyor.

“Gün batımı” kutlamaları, “Ladies Tuesdays”, “Rose Fridays”, “Amazing Sundays”, “Deluxe havuz partileri” ve tüm dünyada heyecanla beklenen ve 21 Temmuz’da gerçekleşecek Nikki Beach “White Party” ile Bodrum’da eğlence hep dorukta olacak.

Sezon boyu hız kesmeden devam edecek canlı performanslar, premium şampanya servisleri, Nikki Beach’in deneyimli barmenlerinin hazırladığı özel ve yaratıcı kokteylleri, Bodrum’un en iddialı sushi ustalarının hazırladığı lezzetli sushiler, Nikki Beach’e uğramanız için adeta Bodrum’a çağırıyor.

KADINLARA ÖZEL AYRICALIKLAR

Nikki Beach Bodrum, kadınlara özel indirimler, ücretsiz kokteyller ve sürprizleriyle her Salı, gün batana kadar dans etmek ve eğlenmek isteyen kadınları Ladies Tuesdays’e bekliyor.

Giriş ücreti indirimli fiyatıyla kadınlar için 50 TL olarak sunulurken; bu ücret içerisine 5 kokteyl ikramı dahil oluyor. Ladies Tuesdays’e özel yüzde 20 Nikki Spa indirimi ile ruhunuzu dinlendirirken, Nikki Beach Lifestyle butikte yüzde 10 indirim ile alışverişin tadına varabilirsiniz. Eğlencenin ritmini ise her hafta değişen sürpriz misafir DJ’ler ile yakalayacaksınız.

Nikki Beach yeni sezonda beyaza bürünecek