Setur, artık Ümraniye’deki yeni binasında hizmet verecek

Last Updated on 4 Ağustos 2018 by Yaşar Çelik

Bugüne kadar birden fazla binada faaliyetlerini sürdüren Setur, Genel Müdürlük birimlerini Ümraniye’deki yeni binasına taşıyarak tek çatı altında topladı.

Setur, Anadolu Yakası’nın son dönemde en hızlı gelişen ve önde gelen pek çok firmaya ev sahipliği yapan ilçesi Ümraniye’ye taşınmasıyla toplam yaklaşık 7 bin 780 metrekarelik bir alanda ve 4 katta hizmet verecek.

Bu çerçevede çalışanların konfor ve sağlığı için spor salonu, esnek ofis alanları, dinlenme alanları ve geniş bir terasın yer aldığı yeni binada engelli çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan olanaklar da sağlandı. Binanın bir katı toplantı salonu ve fuaye alanlarına, iki bodrum katı ise otopark olarak ayrıldı.

SON TEKNOLOJİ İLE TASARLANDI

Setur, yeni binasında misafirlerini yenilenen çehresi ve son teknolojik imkanları ile karşılıyor. Teknik altyapısı da tamamen yenilenen binada dijital dönüşüme yönelik pek çok yenilik de hayata geçirildi.

DOĞAYI KORUYAN HAVALANDIRMA SİSTEMİ

Binada iç mekan havalandırmasını sensörler aracılığıyla algılayarak ortam sıcaklığını müdahaleye gerek kalmadan otomatik olarak düzenleyen ve böylece doğayı korumaya katkı sağlayan akıllı havalandırma sistemi de bulunuyor.