Lionel Hotel’den 2. yılında dijitalleşme atağı

Kıdan A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Demet Kıdan, şarkıcı Demet Akalın, Kıdan Kıdan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kıdan ve eşi Hidayet Kıdan ile Kıdan A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kıdan kutlama pastasını kesti.

Last Updated on 10 Eylül 2018 by Turizm Günlüğü

2. yaşını görkemli bir partiyle kutlayan Lionel Hotel, misafirlerin otel içi tüm hizmetlere tek tuşla erişebilecekleri yeni aplikasyon uygulamasının da lansmanını yaptı.

Bayrampaşa’da ilçenin en gözde oteli olan Lionel Hotel, 2. yaşını dev bir parti ile kutladı. 5 Eylül 2018 Çarşamba günü düzenlenen gecede tüm sektör paydaşları, iş ortakları ve basın mensupları Demet Akalın konseri ile ağırlandı.

Finans dünyasının yeni gözdesi Bayrampaşa’da konumlanan Lionel Hotel; 3 bin 600 m² arsa üzerine 26 bin m² kapalı alan ve toplam 50 milyon euroluk yatırımla 8 Kasım 2016’da resmi olarak hizmete açılmıştı. Fark yaratan ve ayrıcalıklı bir deneyim sunan otel; 2 yıl boyunca yerli ve yabancı turistin tercih noktası oldu.

Değer yaratan deneyimler sunmak önemli

Yönetim felsefesi konuk odaklı, konuğun isteklerini önceden belirleyen ve yenilikçi hizmet vermek olan Lionel Hotel, “Değer yaratan deneyimler” felsefesini, 2.yıl kutlamalarına da taşıdı. Otel içi uygulamalar için özel bir yazılım geliştiren Lionel Hotel; We Bee işbirliği ile hazırlanan özel App ile otel içi tüm hizmetlerini online olarak vermeye başladı.

İnovatif yaklaşım ile teknolojik deneyimin tek adresi Lionel Hotel

Misafirlere verilecek hizmetleri dijitalleştiren Lionel Hotel, We Bee işbirliği ile yapılan yeni App sayesinde otele gelen tüm misafirlere çok özel deyimleri tek dokunuş ile sunuyor. Otel içi tüm hizmetleri önceden planlayabileceğiniz, ödemeleri yapabileceğiniz bu özel App ile Lionel Hotel 2.yılında, teknolojiyi en iyi kullanan ve marka değeri yaratan hizmet modelini baz alıyor.

Ünlü sanatçı Demet Akalın ile unutulmaz bir gece yaşadılar

Yenilikçi vizyonu ile iyi, farklı ve değer katan deneyimin tek adresi Lionel Hotel 2.yıl kutlama gecesine katılan konuklar Demet Akalın konseri ile unutulmaz bir gece yaşadılar.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kıdan AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lionel Hotel Genel Müdürü Engin Kıdan, turizm sektöründe bu yıl iyi bir yıl geçirdiklerini söyledi.

Turizm sektörünün insan odaklı ve sürekli sürdürülebilir gelişim gerektiren bir alan olduğunu belirten Kıdan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler yatırımlarımıza ve hizmet kalitemizi artırmaya yönelik çabalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Alanya’da 23 yıldır edindiğimiz Resort tecrübemiz ile Bayrampaşa’ya kazandırdığımız Lionel Otel’de şehir otelciliği boyutunda fark yaratan hizmetleri misafirlerimize sunuyoruz. 2.yılımızın sonunda teknolojiyi en hızla kullanan, yeni nesil otelciliği en iyi uygulayan bir otel olduğumuzu gururla söyleyebilirim. Lansmanını yaptığımız yeni aplikasyon uygulamamızla misafirlerimiz tek tuşla tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Konuşmamı bitirirken bugünlere gelmemizde yol haritamızı çizen, bize güvenen değerli yönetim kurulu başkanımız Özel Kıdan’a bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum.”

Kıdan, “Lionel Otel olarak 2. yılımızı doldurduk. Çok yeni bir oteliz. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz, sürekli geliştiriyoruz, üzerine katıyoruz. Sezonun gidişatı fiyatların durumu bizim ivmemizi bozmuyor. Biz sürekli hizmet kalitemizi arttırarak gitmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kıdan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kıdan ise yaptığı kısa konuşmada: “Bu gece Lionel Hotel İstanbul’u 2. yaşa getirmenin gururunu yaşıyoruz. 23 yıldır sektördeyiz. Türk turizminin ülkemiz için çok önemli olduğu şu dönemde bu kalabalığı görmek beni heyecanlandırdı. Turizm sektörüne yatırım yapmakla ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım. Otelin yapımında emeği geçen tüm firmalara, çalışanlarıma teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Hep birlikte kutlama pastasını kestiler

Lionel Otel’in düzenlendiği 2. yıl etkinliğinde tüm sektör paydaşları, iş ortakları ve basın mensupları şarkıcı Demet Akalın konseri ile ağırlandı.

Kıdan A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Demet Kıdan, şarkıcı Demet Akalın, Kıdan Kıdan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kıdan ve eşi Hidayet Kıdan ile Kıdan A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kıdan kutlama pastasını kesti.