Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel’e yeni Genel Müdür Yardımcısı

Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center Genel Müdür Yardımcısı Tamer Şenol.

Last Updated on 21 Eylül 2018 by Göksal Serdar

İstanbul Avrupa yakasının en önemli yatırım bölgelerinden Basın Ekpress Yolu üzerinde yer alan Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center Genel Müdür Yardımcılığı’na Tamer Şenol atandı.

Dünyanın en büyük otel gruplarından Accor Hotels bünyesinde yer alan, İstanbul’un en önemli iş merkezleri arasında bulunan Basın Ekspres Yolu üzerinde, aynı çatı altında iki farklı 5 yıldızlı otel olan Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center Genel Müdür Yardımcısı yine 2015 Mart ayından bu yana aynı bünyede Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Tamer Şenol oldu.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Konaklama İşletmecilği mezunu olan ve profesyonel çalışma hayatına 2007 yılında otelcilik sektöründe başlayan Tamer Şenol, 12 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı şehirlerde farklı zincirlerin 5 yıldızlı açılış otellerinde Satış Müdürü, Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görevlerde bulundu. Accor zincirine bağlı Türkiye’ nin ilk Pullman markası olan Pullman Istanbul Airport Hotel & Convention Center açılış kadrosunda yer alıp, Mercure Istanbul Airport Hotel’ inde açılmasıyla birlikte, her iki otelin de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görevini başarıyla sürdüren Tamer Şenol, Eylül 2018’de Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center’ ın Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Tamer Şenol, evli ve 1 çocuk babasıdır.