Tarihi Yarımada’nın vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya aday

Last Updated on 7 Şubat 2019 by Turizm Günlüğü

Skalion Hotel & Spa’nın teras katında yer alan Skalion Teras Cafe & Restorant, kariyeri boyunca önemli isimlerle çalışan Executive Chef Önder Gültekin imzalı lezzetleri, yenilenen mimarisi ve eşsiz manzarasıyla yeme-içme dünyasına iddialı bir giriş yapıyor.

Skalion Hotel & Spa bünyesinde yer alan “Skalion Teras Cafe & Restorant”, Executive Chef Önder Gültekin tarafından hazırlanan dünya mutfaklarının farklı lezzetleriyle donatılmış menüsüyle zengin seçenek imkanı sunuyor.

Skalion Teras Cafe & Restorant, menüsünde yer alan Türk Mutfağı’ndan seçkin örneklerin yanı sıra, yaratıcı İtalyan lezzetlerini, Fransız, Uzakdoğu ve Meksika mutfağından da eşsiz lezzetleri misafirlerine sunuyor.

Skalion Teras Cafe Restorant’ın Executive Chef’i Önder Gültekin

ÖNDER GÜLTEKİN İMZASI…

Kariyeri boyunca Mehmet Soykan, Rudolf Von Nunen, Antonio Cobardi gibi önemli isimlerle çalışan Önder Gültekin, yaratıcı dokunuşlarıyla füzyon mutfağı kapsamında konuklarına sıra dışı lezzetler de sunuyor. Kendine özgü formülüyle hazırladığı “konyaklı hardal soslu dana bonfile” bu lezzetlerin örneklerinden bir tanesi…

Skalion Teras Cafe & Restorant’ın zengin menüsünde yer alan her lezzette, Önder Gültekin’in imzası bulunuyor. Şef Gültekin, yaratıcı fikirler doğrultusunda ufak dokunuşlarla eşsiz lezzetler yaratıyor.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN LEZZETLER SUNUYOR

Şef Önder Gültekin, Mutfak Sanatları Akademisi’nden mezun olduktan sonra çalışma hayatında Mezzaluna, Angel’s Peninsula, Rudolf Istanbul, Saigon Lounge gibi önde gelen restoran ve otellerin mutfaklarında görev almış.

Şef Gültekin, Skalion Teras Cafe & Restorant’da özel lezzetler hazırlamayı sürdürüyor.

Menülerini sıklıkla müşteri portföyüne göre güncellediklerini belirten Önder Gültekin; “menümüzün temelini İtalyan mutfağı oluşturuyor. Pizzalar, makarnalar ve risottolar menümüzün vazgeçilmezleri… Bunun yanı sıra seçkin Fransa mutfağının lezzetleri, Uzakdoğu’nun öne çıkan yemekleri, Meksika mutfağından çeşitler ve İspanya’nın tapas’ları ile menümüzü zenginleştiriyoruz. Farklı mutfaklardan ilham alarak, yeni dokunuşlarla füzyon mutfağı kapsamında önemli lezzetlere, yenilikçi çeşitlere de yer veriyoruz” diyor.

EŞSİZ BİR GÜNBATIMI DENEYİMİ İÇİN SKALION ROOF BAR

Pazar-Perşembe günleri 12:00 – 23:00, Cuma ve Cumartesi günleri ise 12:00 – 24:00 saatleri arasında hizmet veren, Skalion Teras Cafe & Restorant akşam yemeklerinin yanı sıra “roof bar” ıyla da aperatifinizi yudumlarken; sahip olduğu deniz manzarasıyla, eşsiz bir gün batımı deneyimi sunuyor.

Skalion Roof Bar, özellikle bahar ve yaz aylarında gün batımı için Tarihi Yarımada’nın vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya aday.

ÖZEL ORGANİZASYONLARINIZIN YENİ ADRESİ

İki katlı mimarı yapısı, 250 kişilik kontenjanıyla Skalion Hotel & Spa bünyesinde yer alan Skalion Teras Cafe & Restorant; özel günlerinizde düzenleyeceğiniz organizasyon, etkinlik ve toplantılarınıza da ev sahipliği yapıyor.

Yenilenen mimarisi, zengin menüsü, butik ve kişiye özel hizmet anlayışını ilke edinen personeliyle Skalion Teras Cafe & Restorant, sizleri bekliyor…

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğinizle birlikte, Skalion Teras Cafe & Restorant’ın romantik deniz manzarası eşliğinde Executive Chef Önder Gültekin’in eşsiz lezzetleriyle tanışmak isterseniz; aşağıdaki haberimize tıklayabilirsiniz. Yapmanız gerekenler çok basit… Herkese bol şans…

Skalion Hotel & Spa’dan Sevgililer Günü’ne özel çekiliş