Kalben’den sevenlerine müzik ziyafeti

Last Updated on 3 Nisan 2019 by Turizm Günlüğü

‘Sadece’, ‘Ben her zaman sana aşıktım’, ‘Saçlar’, ‘Haydi söyle’ gibi parçalarıyla müzik piyasasında büyük bir başarı elde eden Kalben, 11 Nisan’da, sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kendisine özgü müzik tarzı ve yorumuyla sınır tanımayan genç sanatçı, bugüne kadar pek çok ünlü ismi ağırlayan İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde sahne alacak.

11 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak konserde sevilen şarkılarını seslendirecek olan Kalben, izleyenlere müzik ziyafeti sunacak.

ÜN KAZANDIRAN PERFORMANS

Annesinin hediye ettiği klavye ile sekiz yaşında müzikle tanışan Kalben’in, beş yıl önce gitarı eşliğinde söylediği “Sadece” şarkısı internette tıklanma rekoru kırdı. Bu başarısının ardından İstanbul’da, farklı mekanlarda sahne almaya başlayan, caz festivallerinde konserler veren sanatçı, kendisiyle aynı adı taşıyan “Kalben” isimli ilk albümünü 2016 yılında piyasaya sürdü.

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN KADIN ŞARKICI

2017’de en iyi çıkış yapan kadın şarkıcı ödülünü alan Kalben, ikinci albümü “Sonsuza Kadar”ı ise geçtiğimiz yıl sevenleriyle buluşturdu. Bu albümüyle Türk müzik listelerinde en çok dinlenen isimler arasında yer alan başarılı sanatçı, kendisine özgü müzik tarzı ve yorumuyla kısa sürede hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı.