Endonezya, Brunei ve Malezya! Hepsi birlikte bu eşsiz rotada

Endonezya, Brunei ve Malezya!
Endonezya, Brunei ve Malezya! Asya'nın farklı yaşamları sizi bekliyor...

Last Updated on 11 Mayıs 2019 by Yaşar Çelik

Deneyim odaklı seyahat hedefiyle hareket eden Dünya Değişmeden, 2019 hazırlıklarını tamamlayarak seyahatseverlerin merakla beklediği tur programlarını açıkladı. Endonezya, Brunei ve Malezya! Muhteşem bir doğa, kabile kültürü, engin denizler, yepyeni bir deneyim sizi bekliyor….

Kendisi de bir gezgin olan Dünya Değişmeden’in sahibi Tulga Ozan, gittikleri yerde sadece fotoğraf çekmediklerini, yerel halk ve kültürle iç içe seyahat ettiklerini anlatıyor. Ozan, hem yerellik hem de konforu bir arada sunduklarını söylüyor. 08 Ağustos tarihinde başlayan ve 23 Ağustos tarihinde son bulan Endonezya – Brunei – Malezya turu için tur rehberi Tulga Ozan şu bilgileri verdi:

Endonezya – Brunei – Malezya: Papua Adası’ndan Borneo’ya Asya’nın Farklı Yaşamları – Tulga OZAN (08-23 Ağustos 2019)

İlk durağımız 17.000’den fazla adadan oluşan ülkenin coğrafyası hakkında bilgi almak için Minyatür Endonezya Parkı, Fatahillah Müzesi, Antika pazarı gezileri… Napua Tepesi ve Sinatma Köyü’nü ziyaretlerimizin ardından Obia Köyü’ne geçeceğiz. Köye hediye ettiğimiz süt domuzu karşılığında yerliler bize kabile savaşının nasıl yapıldığını gösterecekler. Sonrasında da geleneklere uyarak domuzu bizim için kurban edecekler. 250 yaşındaki mumyayı görmek için Anemoigive Sumpaima köylerine gideceğiz. Wosilimo köyündeki doğal mağarayı ziyaret edeceğiz.

Poring Kaplıcaları ve Kinabalu Park Turu, Kundasang turu sonrası Ateş böcekleri turuna katılarak, nehrin üzerindeki mangrov ağaçlarını Noel ağacı gibi süsleyen ateş böceklerini göreceğiz. Kualalumpur şehir turu, Kraliyet Sarayı, Milli Müze, Özgürlük Meydanı, Çin Mahallesi gezilerinden sonra Petronas Kulelerinde fotoğraf molası ve daha fazlası.. Papua adasında dünyada hala yaşamın en ilkel şartlarda devam ettiği bir kültüre şahitlik ederek, Borneo adasında Endonezya’nın muhteşem doğasını ve tarihini keşfedip, belgesel tadında bir seyahate daha imza atacağız!

TURLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN