Aegean Airlines, 20. yaş gününü acentelerine verdiği davet ile kutladı

Aegean Airlines GSA Türkiye Ülke Müdürü V. Mirey Göldağ
Aegean Airlines GSA Türkiye Ülke Müdürü V. Mirey Göldağ

Last Updated on 30 Mayıs 2019 by Yaşar Çelik

Aegean Airlines Türkiye temsilciliği TAL Aviation, Yunan Turizm Ofisi ile 29 Mayıs Çarşamba günü Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğunun İstiklal Caddesindeki Şişmanoglio Megaro binasında 20. Yaş gününü kutlamak ve destek veren acentelerine teşekkür etmek amacı ile bir davet organize etti.

Yunan turizm Ataşesi Maria Rachmanidou
Yunan turizm Ataşesi Maria Rachmanidou

Havayolunun üst düzey yöneticileri ve çalışanlarının hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan Yunan Turizm Ataşesi Maria Rachmanidou, Yunanistan turizmi ve bu anlamda Aegean Airlines’ın katkılarını anlatan konuşmasını takiben Aegean Airlines Türkiye Ülke Müdürü V. Mirey Göldağ yaptığı sunumda; Yunanistan’ın sadece yaz aylarında değil 12 ay boyunca ziyaret edilebilir bir destinasyon olduğuna işaret etti.

 Mirey Göldağ: Atina her mevsim gidilebilir bir destinasyon!

Yunan Adaları’nın eşsiz güzelliğinin yanı sıra, Atina’ya kara yolu ile ortalama 2 ila 5 saat uzaklıkta, her yaş ve seviyede kayakçıya hizmet verebilecek popüler kayak merkezleri ve Yunan gastronomisi hakkında detaylı bilgi veren Mirey Göldağ, ayrıca uluslararası olarak tanınmış Yunan şarapçılığının eşsiz çeşitlerini denemek ve bağ bozumu için Eylül ayında ziyaret edilebileceğini belirtti. Göldağ sunumunda, olimpiyat oyunlarının doğum yeri olan Yunanistan’ın spor yapmak ve spor ile ilgili etkinliklere katılmak için ideal bir destinasyon olduğunu vurguladı.

Aegean Airlines 151 noktaya uçuyor

Yunanistan birçok Avrupa Ülkesi tarafından, Rafting, Bisiklet turları, Kano ve doğa yürüyüşleri için seçilmiş gözde ülkelerden biri. Aegean Airlines, 1999 yılından bu yana kısa ve orta mesafeli hatlarda birinci sınıf hizmet veren tam servisli bir havayolu olarak hizmet veriyor. Bugün 61 uçaklık filosu ile 120’si uluslararası olmak üzere toplam 151 rotaya uçuş gerçekleştiren Aegean Airlines, havacılık sektörünün en büyük Yunan kuruluştur.

 İstanbul’dan Atina’ya günde 3, İzmir’den haftada 4 uçuş 

2010 yılında Star Alliance üyesi olan Aegean, halihazırda İstanbul Havalimanı’ndan Atina’ya günde 3 sefer, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ise Atina’ya haftada 4 direkt uçuş gerçekleştiriyor.

Soldan Sağa: Aegean Airlines GSA Türkiye Ülke Müdürü V. Mirey Göldağ
Yunanistan’ın İstanbul Başkonsolosu Georgina Soultanopoulou
Yunan Turizm Ataşesi Maria Rachmanidou
Yunanistan Konsolosu Danai Vasilaki
TAL Aviation İş Geliştirme Müdürü Barbara P.Shorr
Yunanistan Konsolosu Georgios Gaitanis