Çocuk dostu 10 otel

Çocuklu ailelere 10 tatil önerisi
Çocuklu ailelere 10 tatil önerisi

Last Updated on 13 Haziran 2019 by Yaşar Çelik

Çocukla tatile çıkmak farklı bir deneyimdir. Çünkü planınızı yaparken pek çok kıstası göz önünde bulundurmanız gerekir. Özellikle çocuğunuzun yaşı küçükse havuzundan kum plajına, yemeklerinden çocuk oyun alanlarına kadar her ayrıntıyı düşünmeli ve size en uygun oteli tercih etmelisiniz. O halde neredekal‘ın sizin için hazırladığı ve sizi “Bu yaz tatilde nereye gitsek” düşüncesinden kurtaracak çocuklu aile otellerine bir göz atın. Böylece hem siz hem de çocuklarınız için bu tatil unutulmaz olsun.

1 – Maya World Golf Otel

Side’nin Titreyengöl mevkiinde, denize 400 m mesafede yer alan Maya Worl Golf Otel, her şey dahil konseptiyle siz konuklarına konfor dolu bir hizmet sunuyor. Özel kumlu plaj alanına ve açık yüzme havuzuna sahip olan otel, ebeveynler kadar minik misafirlere de hitap ediyor. Doyurucu açık büfesi, gün boyu hizmet veren snack barları, SPA olanakları, çocuk kulübü, animasyonları ve çocuk havuzları ile tesis, eğlenceli bir tatilin keyifli adreslerinden biri olmayı başarıyor.

2 – Armas Prestige

Ultra her şey dahil hizmetiyle size ve ailenizi ağırlayan Armas Prestige, Alanya’nın Mahmutlar mevkiinde aktivitesi bol tesislerden biri olarak ön plana çıkıyor. Açık yüzme havuzunda su kaydırağı bulunan otel, aynı zamanda çocuk parkına, çocuk kulübüne ve mini diskoya da ev sahipliği yapıyor. Tesiste açık büfenin yanı sıra gün boyu dondurma, gözleme, pasta ve çay servisleri yapılıyor. Tesis deniz sıfır konumda yer alıyor ve kendisine ait özel plaj alanı mevcut.

3 – Ladonia Hotels Adakule

Ultra her şey dahil hizmeti ve denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ladonia Hotels Adakule, Kuşadası’nda, panoramik manzaralı bir konumda siz konuklarına hizmet veriyor. Bünyesinde açık yüzme havuzları ve aquapark bulunan tesis 5 yıldızlı hizmet kalitesine sahip. Minik misafirler otelin çocuk kulübünde aktivite dolu bir gün geçirirken, yetişkinler de dilerse SPA olanakları ya da su sporu gibi aktiviteler ile yılın tüm stresinden uzaklaşabiliyor.

4 – Suhan 360 Hotel Beach & Spa

Kuşadası-Bayraklıdede’de lüks bir konaklama hizmeti sunan Suhan 360 Hotel Beach & Spa, deneyimli personeliyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Tesis bünyesinde deniz manzaralı konaklama birimlerinin yanı sıra havuz erişimli delüks oda seçeneği de bulunuyor. Ultra her şey dahil konsepte sahip olan otel, çocuk havuzu ve tam donanımlı SPA olanaklarıyla ailenin tüm bireylerine hitap ediyor.

5 – Hane Hotel

Kumköy’de denize sıfır konumda yer alan Hane Hotel, dört mevsim boyunca hizmet vermeye devam ediyor. 21 bin m2’lik bir alana sahip olan tesisin bünyesinde kaydıraklı havuz ve çocuk havuzu da bulunuyor. Her yaştan minik misafiri ağırlayan tesisin plajı ise tamamen kum olmasıyla ön plana çıkıyor. Otel Side ilçe merkezine 4 km, Antalya Havalimanı’na ise 60 km mesafede yer alıyor.

6 – Woxxie Hotel

Bodrum-Akyarlar’ın muhteşem denizine yalnızca 200 m mesafede yer alan Woxxie Hotel, ücretsiz şezlong ve şemsiyelerle donatılmış özel plaj alanına ve bir iskeleye sahip. Tesisin açık yüzme havuzunda ise büyük-küçük tüm konuklara hitap eden 2 adet su kaydırağı yer alıyor. Tüm bu özellikleriyle konforlu olduğu kadar eğlenceli bir seyahatin de kapılarına açan otelde, yemekler zengin açık büfe olarak servis ediliyor.

7 – Xoria Deluxe

Çocuklu ailelerin gönül rahatlığıyla konaklayabileceği bir aile otel olan Xoria Deluxe, Alanya’da ultra her şey dahil bir konaklama hizmeti sunuyor. Konaklamanız boyunca SPA olanaklarıyla tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atacağınız tesiste, çocuk bakıcılığı ve çocuk havuzu gibi miniklere yönelik hizmetler de bulunuyor. Otelden plaj alanına tesise ait alt geçitten sağlanıyor. Açık büfesi ve alakart restoran seçenekleriyle otel, rüya gibi bir konaklama hizmeti sunuyor.

8 – Phoenix Sun Bodrum

Bodrum-Gümbet’te denize 300 m mesafede yer alan ve eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Phoenix Sun Bodrum’un, 2 adet açık yüzme havuzu ve 2 adet çocuk havuzu bulunuyor. Toplamda 225 odasıyla bu tesisin tüm birimleri konukların ihtiyaçları ön planda tutularak özenle dizayn edilmiş. Türk hamamından saunaya, bilardodan tenis kortuna kadar pek çok aktivitenin bulunduğu otelde, minikler çocuk oyun alanlarının tadını çıkarabiliyor.

9 – Club Hotel Zemda

Bodrum-Gümüşlük otelleri arasında öne çıkmayı başaran Club Hotel Zemda, denize sıfır konumuyla, yıl boyunca özlediğimiz deniz tatilini doyasıya yaşatıyor. Hem dinlenme hem de bol bol eğlenme imkanı sunan otel, şehir merkezine de 5 km uzaklıkta yer alıyor. Her şey dahil hizmeti sunan Zemda’da alkollü ve alkolsüz içecekler 23:00’a kadar ücretsiz servis ediliyor.

10 – Armas Kaplan Paradise

Kemer-Tekirova’da 36.000 m2’lik bir alanda hizmet veren Armas Kaplan Paradise, açık büfenin yanı sıra miniklere özel çocuk büfesiyle ailelerin aradığı hizmeti sunmaya devam ediyor. Denize 300 m mesafede konumlanan otelden misafirlerin plaja ulaşımı ücretsiz servislerle sağlanıyor. Aquaparkı ve açık-kapalı yüzme havuzları bulunan tesis, 420 oda kapasitesiyle ailelerin huzurlu bir tatil geçirebileceği ideal otellerden biri.