Tickets.com.tr Türkiye hizmet ağını genişletiyor

Last Updated on 7 Şubat 2020 by Yaşar Çelik

Seyahat acentelerine özel avantajlı uçak bileti hizmetleri ile sektörde adından söz ettiren Tickets.com.tr, sisteminde güncellemeler yaptı.

Tickets.com.tr, Türkiye’deki hizmetlerini artırıyor. Seyahat acentelerine özel avantajlı uçak bileti hizmetleri ile sektörde adından söz ettiren Tickets.com.tr, Türkiye’deki hizmet ve müşteri portföyünü genişletiyor. Platform, son olarak müşteri taleplerine göre sisteminde güncellemeler yaptı.

tickets.com.tr, birçok ülkede kentler arasında uçak bileti temin ediyor. Dünyanın önemli internet seyahat ajanslarından biri olan Tickets Travel Network (TTN) Holding’in bir parçası olan Tickets, Ocak 2015 tarihinde Türkiye pazarına girdi. O tarihten bu yana Türkiye’de tickets.com.tr alan adı ile faaliyet gösteriyor. Seyahat acentelerine de ctn.tickets.com.tr alan adı üzerinden hizmet veriliyor.

Sistemdeki güncellemeler

Tüketicinin beklentileri, ihtiyaçları ve gelişen teknolojiye göre yeni sistemler, yazılımlar ve uygulamalar geliştiren Tickets.com.tr, seyahatlerin daha ucuz ve konforlu olmasını amaçlıyor. Bu çerçevede sisteminde yeni güncellemeler yaptı. Uçak bileti oluştururken ortaya çıkan bazı aksaklıklar giderildi. Örneğin; bilet işlemlerinde önce soyadı sonra isim yazılıyordu. Bu alan, kullanıcıların talebi doğrultusunda önce ad ve sonra soyadı olarak değiştirildi.

Ayrıca, seyahat acentelerinin kullandığı ctn.tickets sistemi üzerinde bazı fiyatlarda güncellemeler yapıldı. Böylede seyahat acenteleri daha avantajlı bilet satışı yapabilecek. Bunların dışında ödeme sistemine ek olarak “kredi kartı ile cari hesabına para yükleme modeli” eklendi. Avantajlı taksit imkanları için de bankalar ile görüşmeler devam ediyor.

Türkiye’de hizmet ağı genişliyor

Tickets.com.tr Türkiye Müdürü Vladyslav Slyvka ve ctn.tickets.com.tr Türkiye B2B Sistem Satış Müdürü Alihan Çetin’in önderliğinde hizmet veren Tickets Türkiye, hizmet ve müşteri portföyünü giderek genişletiyor. Alihan Çetin, seyahat acentelerine yönelik yeni programın sürdürülebilir uygulamalarında ve güncellemelerinde aktif rol alıyor.

Tickets.com.tr, Avrupa’nın en büyük turistik internet ajanslarından biri olan Tickets Travel Network (TTN) holdingin bir parçası. Rezervasyon sürecini işletmecilik prensipleri ve ödeme sistemleri ile birleştiren benzersiz bir platform olan Tickets.com.tr ile dünyadaki birçok ülke arasındaki uçuşlar için bilet temin edilebiliyor.

ctn.tickets.com.tr ise, seyahat acentelerine uçak bileti satma imkanı veriyor. Böylece acenteler, kendi müşterilerine tickets.com.tr biletlerini satabiliyor. Seyahat acenteleri, kullanımı basit ve hızlı sistemine entegre olarak çeşitli avantajlar sağlıyor. Türk seyahat acenteleri, Tickets’ın çok sayıda yurtdışı destinasyonda sunduğu uçak biletlerini müşteri portföyüne sunabiliyor. Acenteler tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlanan sistem, bilet satışlarında yüzde 10 ila yüzde 20 oranlarında kâr sağlayabiliyor. Yeni sistem, online uçak bileti satışları ile karşılaştırıldığında acentelere daha uygun fiyatlı uçak bileti sunuyor.

Tickets.com.tr ve ctn.tickets.com platformları, Türkiye’deki hizmetlerini ve güncellemelerini seyahat acentelerinin ve son kullanıcıların ihtiyaçlarına göre geliştirmeye devam edecek.