Rixos, Fit Holidays ve Kompas Travel lansmanına damga vurdu

Last Updated on 16 Temmuz 2019 by Turizm Günlüğü

Fit Holidays ve Kompas Travel yıllar süren iş birliklerini “Tek yetkili çalışma” konseptinde sürdürme kararı aldı.

Kazakistan Cumhuriyeti, Kırgızistan ve Özbekistan’dan ülkemize en çok turist getiren tur operatörlerinin başında yer alan Kompas Travel, Antalya operasyonunu geçmiş yıllarda da beraber çalıştığı Fit Holidays ile “tek partner modeli”nde çalışarak devam ettirme kararı aldı. Bu konu ile ilgili yapılan lansman ise Haziran ayında Almaty’de gerçekleşti.

TEK ACENTE FİT HOLİDAYS

Lansmanda 2020 yılı itibari ile ve 5 yıl boyunca Kompas Travel’in Antalya’da her türlü yerel hizmeti verecek olan tek acentanın Fit Holidays olacağı deklare edildi.

500 BİN PAX

Fit Holidays adına, Yönetimi Kurulu Başkanı Ethem Okudur’un yaptığı açıklamada, çok partnerli çalışma modelinin operatörlerin düşündüğünün aksine her zaman ya da her destinasyonda daha verimli olmadığının altını çizerek, yeterli güveni sağlayan tek bir partnere konsantre olmaları halinde karşılıklı artan verimin geri dönüşü ile hedefleri tutturmanın yanı sıra büyümenin de daha sağlıklı olacağını belirtti. Ayrıca Tek yetkili çalışma modeline 2019 yılında bir test sürecini yaşayarak karar verdiklerini açıkladı. Akay Şirketler Grubu, iştiraki olan ve CIS pazarlarından incoming yapan Acentesi FIT Holidays ile birlikte 2019 sezonunda toplam 500,000 pax hedefliyor.

ZENGİN EĞLENCE PROGRAMI

Rixos Otelleri Grubu desteği ile Almaty’de gerçekleştirilen programda bir eğlence parkı Kompas Travel & Fit Holidays lansmanına katılan 600 civarı alt acenteye özel tahsis edildi. Eğlence oyunları, çeşitli aktiviteler, illüzyonist ve sahne oyunları gibi zengin program içeriği ile güzel vakit geçiren katılımcılar daha sonra akşam yemeği alarak, lansmana özel organize edilen konser programını keyifle izlediler.

Program boyunca Rixos Otellerinin tanıtımı parkın her yanında, görsellerde, led ekranlarda, sahnede yapıldığı gibi tüm katılımcılara Rixos promosyon ürünlerinin dağıtılması geceyi unutulmaz kıldı. Rixos Otellerinin katkısı ile gerçeklesen Lansman, basında ve sosyal medyada geniş yer aldı. Organizasyonda yer almaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Rixos Otelleri Satış Koordinatörü Murat Alpman, her iki gruba da teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.