Side Crown Hotels, Hotelbeds ile dünya pazarına açılacak

Last Updated on 20 Ağustos 2019 by Yaşar Çelik

Hotelbeds, Türk yatırımı olan oteller grubu Side Crown Hotels ile yeni bir uzun dönemli stratejik ortaklığa girdiğini duyurdu.

Hotelbeds ile Side Crown Hotels sekil yıldan fazla bir süredir birlikte çalışıyordu. Yenilenen ortaklık anlaşması ile Hotelbeds Side Crown Hotels’in Antalya’da bulunan dört otelinin bin 440 odası ve 3 bin 300 yatağına erişim sağlamış oldu.

Ortaklığın genişletilmesi ile Side Crown Hotels dünya çapında seyahat satın alan 60 bin girişimci ile Hotelbeds platformu üzerinden iletişim kurabilecek. Bu girişimciler arasında tur operatörleri, havayolları, puan geri ödeme programları, perakende seyahat acentaları, sadakat&puanlama geri ödeme planları bulunuyor, kısaca 140 kaynak piyasaya erişim sağlanmış olacak.

Bu yeni anlaşma çerçevesinde Alman pazarında kendini kanıtlamış olan Side Crown Hotels dünya çapında 140 kaynak markete de açılmış oluyor.

Hotelbeds Türkiye’nin Bölge Temsilcisi Arzu Harley anlaşmaya ilişkin şunları söyledi, “Side Crown Hotels ile stratejik ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duyuyorum ve mutluyum. Bu anlaşma Türkiye’ye olan uzun vadeli taahhüdümüz ve Side Crown Hotels’in Hotelbeds’e olan güvenini yansıtıyor. “

Side Crown Hotels Satış&Pazarlama Müdürü Mustafa Cura ise anlaşmayı şu sözlerle yorumladı, “ Hotelbeds ile anlaşmamızı genişletmemiz bizi çok heyecanlandırdı. Dünya pazarına açılma planlarımız için Hotelbeds’in doğru adres olduğunu biliyoruz.“