W Istanbul Studios toplantı ve eğlencenin buluşma noktası

Last Updated on 20 Ağustos 2019 by Yaşar Çelik

Tarihi Akaretler Sıraevler’de yer alan W Istanbul Studios, iş toplantılarının yanı sıra tüm sosyal organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bir mekân.

Marriott International çatısı altında; Lüks Oteller kategorisinde yer alan W Istanbul, tasarımın teknoloji ile buluştuğu 340 metrekarelik toplantı odalarındaki yeni nesil teknik ekipmanlarıyla toplantılarınız ve birbirinden renkli etkinlikleriniz için bir seçenek olabilir.

W Istanbul’un şehrin merkezindki konumunun yanı sıra toplantılarınıza 5 yıldızlı hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapıyor.

Dört farklı büyüklükte toplantı salonu

Farklı toplantı ve etkinliklere özel olarak hazırlanan W Studiolar, misafirlerin daha verimli ve kreatif zaman geçirebilmesi için özel olarak dizayn edildi. Dört farklı büyüklükteki toplantı salonları, ferah ve şık görüntüsüyle karşınıza çıkıyor. Fiziki kapasitesi ve modern ses sistemleri ile W Istanbul, lezzetli tatları ve imza menüsü ile de enerjinizi yükselterek toplantınıza renk katıyor.

Toplantı sonrası temponuzu yükseltecek seçenekler

Ambiyansı ve müzikleriyle bilinen W Lounge, toplantı sonrası yoğun iş temposundan kaçmak isteyenleri birbirinden lezzetli kokteylleri ve enfes atıştırmalıkları ile karşılıyor.

Gün içerisinde W tarzı fine dining yapabileceğiniz, W Liquid Lab’den çıkan eşsiz içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz mekânda, birbirinden ünlü yerli ve yabancı DJ’ler her gece ritmi yükseltiyor.