Alaçatı Sultan Konak Hotel’de Eylül bir başka güzel…

Alacatı Sultan Konak Hotel

Last Updated on 4 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

Doğanın değişim zamanı ve sonbahar döngüsünün başladığı Eylül ayında tatil, Sultan Konak’ın sakinleri için daha yeni başlıyor.

Yazın son demlerinin yaşandığı Eylül ayında, Alaçatı’nın gözde butik oteli Sultan Konak, Ege’nin göz alıcı mavisini, doğanın huzur veren yeşilini, Alaçatı tarihinin izlerini sonbaharda sürmek isteyenleri bekliyor.

Konsept tatil anlayışıyla farklı bir deneyim…

Kalabalığı azalmış sakin sokakları, tabiatın güz renkleriyle süslediği duvarları, yumuşak rüzgarı ve dingin deniziyle cazibesini Eylül’de artıran Alaçatı’nın romantik sakini Sultan Konak, konsept bir tatil anlayışı sunuyor.

Birbirinden konforlu odaları, keyifli bahçesi, doğal ürünlerin servis edildiği kahvaltısı ve güler güzlü hizmet anlayışıyla hayalinizdeki tatili oya oya işleyen Sultan Konak’ın geçmişin günümüze uyarlanmış yeni dokunuşlarıyla dekore edilmiş alanları, kendinizi evinizde hissettiriyor. Otelin Elmas, Lal, Kehribar, Ametist, Yeşim, Safir ve Yakut ismini taşıyan ve aynı isimlerden esinlenerek farklı renk ve tarzlarda döşenmiş odalarından şömineli ya da cumbalı olanı seçmek keyfinize kalmış.

Alaçatı’nın tam kalbinde…

Sultan Konak’ın doğal, taze ve yöresel ürünleri ile yapacağınız kahvaltı, güne mutlu ve enerjik başlamanızı sağlayacak. Bahçe keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz eşsiz bir atmosferde sıcak- soğuk, alkollü ya da alkolsüz içecekler eşliğinde yapacağız lezzetli sohbetler hoş birer anı olarak hafızalarınızdan uzun süre silinmeyecek. Alaçatı’nın en yeni butiki oteli olan Sultan Konak’a gitmek için rezervasyon yaptırmanız yeterli!

Rezervasyon
www.alacatisultankonak.com
(0232) 716 72 71 – (0532) 133 46 68

Alaçatı Sultan Konak misafirlerini masalsı bir tatile çağırıyor